RO Study
👤
Bianca4753
Bianca4753
05-04-2022
Matematică
a fost răspuns
a•b=17,25 si c=0,2 || a) a(b•c) =?????
Răspuns :
Deni2956
Deni2956
05-04-2022
Răspuns:
a•b+a•c(desfacem paranteza)
17,25+a•0,2=
a=
17,45
(le adunam)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3.Care Sunt Posibilitățile De Oxidare Ale 2-metil-2-butenei Şi Ale Metil-ciclopropenei. reacţiile Redox Folosind Numerele De Oxidare.
Aflați Restul Împărțirii Numărului 3 X + 2 Y La 72.
Se Dă Textul:Micul Prinţ Nu Renunţa Niciodată La O Întrebare, Odată Ce O Pusese. Eu Eram Nervos Din Cauza Şurubului Meu Şi Probabil Că Am Răspuns La Întâmplare:
Se Consideră Numărul Natural A=[tex] {2}^{n + 3} \times {8}^{n + 2} - 7 \times {2}^{n + 2} \times {8}^{n + 1} - {2}^{n + 5} {8}^{n} [/tex]unde N€Na)arăta Ca Nu
Sa Se Precizeze Domeniu Maxim De Definitie
Presiunea Parțială A O2 Din Sângele Venos Din Capilarele Pulmonare Este De: A. 100 Mm Hg B. 40 Mm Hg C. 7 Mm Hg D. 60 Mm HgPresiunea Parțială A O2 Din Sângele V
Cum A Considerat Păcală Că Se Face Averea
20 În Urma Citirii Textului, Ce Sentimente Ai Constatat Că Pot Avea Oamenii Față De Lupi?
Predicatul Verbal Se Acordă Cu Subiectul În Persoană Și Număr. Alege Varianta În Care Acordul Dintre Subiect Şi Predicat Este Realizat Corect.A. Ascultătoare, F
La Un Spectacol De Dans Participa 6 Dervisti.Costumul Lor Cuprinde,ca Piesa Principala O Camasa Lunga,alba,cu Poale Largi,care In Timpul Dansului Se Deschide Ca