RO Study
👤
Calimanmihail1123
Calimanmihail1123
04-04-2022
Matematică
a fost răspuns
va rog rapid dau coroana
Răspuns :
Andiro292
Andiro292
04-04-2022
Răspuns:
1) o
2) f
3) p
sper ca te am ajutat , nu am mult timp ca sa ma gandesc si la restul , scz:(
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mă Poate Ajuta Cineva Cu Acest Exercițiu ? Clasa A Vlll -a . Mulțumesc !
Ce Nume De Băiat Se Potrivește Cu Natalia?
13 Grupează Următoarele Cuvinte În Coloanele Potrivite, Pentru A Descrie Elem indicate În Tabel: pufoasă, Grațios, Albă, Stranie, Colorat, Ca Un Ghem De Mătase,
Compară Fiecare Pereche De Fracţii, Completând Semnul < ,> Sau =. A)1/5 5/5 B) 5/9 3/9 C) 2/7 2/7 D) 7/8 6/8 E)6/10 2/10
Precizeaza Ideile Fiecarei Scene (până La 4 ) A Textului Vrem Sa Va Daruim Cate O Fereastra De Matei Visniec
Bună Seara!Ma Poate Ajuta Cineva La Indicatiile Autorului Interne A Textului ,,Vrem Sa Vă Daruim Cate O Fereastra" De Matei Vișniec?Va Las Si Poza!Va Rog Ajutat
Cum Se Află Reperezentatul Unui Nr Rațional Pozitiv? Repede Pls
La Suma Numerelor Impare Cel Puţin Egale Cu 9 Și Mai Mici Decât 22, Adăugaţi Produsul Numerelor Naturale Nenule, Cel Mult Egale Cu 7. Ce Număr Obţineţi?
Alcatuiti O Compunere De 25-30 De Randuri (de Caiet Dictando) In Care Sa Relatezi Cum Ti-ai Petrecut Vacanta De Paste (inventati) Si In Care Sa Introduci Sa Sa
O Fabrică De Îmbuteliere A Apei Minerale Are De Plătit Un TVA De 9% Pentru Livrarea Apei Îmbuteliate Către Un Magazin De Desfacere Știind Că TVA Plăti Pentru Li