RO Study
👤
Melurusu
Melurusu
04-04-2022
Limba română
a fost răspuns
ce editură este aceasta?
Răspuns :
Mihaela201081
Mihaela201081
04-04-2022
Nu știu exact dar cred ca este editura cărturar
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5. Selectează, Din Text, Versurile Potrivite Pentru A Ilustra Urmatoarele Trăsături Morele Ale Domnişoarei De Smântână Neindemânatica • Mofturoasă • Leneşă.
90 Pct Repede . Se Consideră Un Paralelogram ABCD Şi Punctul E Aparține (AB) . Fie M=CE Reunit BDg Și N=DE Reunit AC . Arătați Că (AN)/(CN) + (BM)/(DM) = 1.
Explicați Geneza Spiritului Modern Repede Vă Rog
Expresia,, Inteligent Ca Un...?
Read The Extracts Below And Put The Verbs In Brackets Into The Past Simple, Past Continuous, Or Past Perfect Simple.
4 Exercițiu De Imaginație. Imaginează-ți Că Eşti Prieten A) Realizează Portretul Noului Tău Prieten. (Găseşte-i Şi Un Nume Sugestiv.) I Cu Un Pitic Din Liliput
Menționează Sensul Enunțurilor Date În Funcție De Calitatea De Pronume Personal Sau Reflexiv A Cliticului Îmi Scriu Compunerea
Redactează Un Text În Care Sa Descriu O Zi De Primăvară(15 Rânduri). Dau Coroana, Va Rog Ajutați-mă
De Rezolvați Individual Cerințele De Mai Jos Completează Enunțul Pentru A Stabili Când Se Petrece Întâmplarea Din Text Copilul S A Plictisit De Jucăriile Sale
Calculati Masa De Carbonat De Magneziu De Puritate 80% Care Prin Descompunerea Termica Formeaza 5 Moli De Oxid Metalicdau Coroana