👤

Vreau si eu o compumere despre prietenia adevarata,dar sa die frumoasa​

Răspuns :

Răspuns:

Mulți oameni cred ca prietenia adevărată nu exista sau cei care cred nu știu cum este.

Eu nu sunt psiholog dar știu ce înseamnă prietenia adevărată. Pot spune ca am una.

Părerea mea despre aceasta prietenie adevărata este aceea în care toți oamenii trebuie sa aibă una.

Prietenia adevarata consta în adevăr și încredere în sinceritate și iubire. Trebuie sa îți dedici tot timpul omului care creează aceasta prietenie cu tine.

Un prieten care nu te ajuta care nu te înțelege asta înseamnă că nu este o prietenie adevărată.

Se spune ca nu poți trai singur pe lume, îți trebuie un prieten. Trebuie sa ai curajul sa te deschizi în fata acestei persoane pentru ca ia sa te ajute, în asta consta o prietenie adevărată.

Prietenia adevărată

prietenia adevărată este când va ajutați la bine și la rău. Ea/el cade îi dai o mână de ajutor.dar să va spun o poveste despre două fete.

erau două fete Diana si Isa se știu de 4ani sunt cele mai bune prietene.Odata Isa veni lângă diana:

-ce faci?

-bine...

-ce s-a întâmplat?

-pai...nimic

isa știa că Diana îi ascunde ceva așa că se duce la Bianca

-tu ești aia cu secretele.

-da,dece

-ce ascunde diana

-suntetu prietene ar trebui să îți zica și pentru că știu toate secretele nu trebuie să le zic.

-poti îți dau in schimb ceva.

ce?

-un ban de 100 de lei mic de jucărie.

-..bine.

isa a văzut ce scria "azi mama a murit nu știu ce să fac"

-stai mama ei a murit?

Isa se duce la Diana și o ia în brațe.

-imi pare foarte rău condoleanțe!!!❤️

-multumesc..

-te pot ajuta cu ceva ca știi tu ce?

-da mulțumesc.

-vreau sa îți zic că mâine voi avea o soră.

-uau, felicitări!

asta înseamnă o prietenie adevărată va ajutați una pe alta.stai nu am terminat.pe drum spre casa se întâlni cu bianca

-casa ta e acolo mi dai azi?

-am uitat de tine ăa..☠️

-ce să-i dai?

-am o treabă cu ea.

-ok

-deci?

-bine bine o să îți dau azi

sper te-am ajutat a mea e cringe știu... alege alta daca nu ți place

Vezi imaginea Ursachem852
Vezi imaginea Ursachem852