RO Study
👤
Beatrice0889
Beatrice0889
04-04-2022
Geografie
a fost răspuns
Caracterizați agricultura din prezent
Răspuns :
Suhateanum
Suhateanum
04-04-2022
Răspuns:
Agricultura din prezent!!......Sper că te am ajutat, Coroniță?♥️
Explicație:
Agricultura modernă, creșterea plantelor, produsele agrochimice, cum ar fi pesticidele și îngrășămintele, precum și
evoluțiile tehnologice au crescut randamentele, provocând în același timp daune ecologice și ecologice. Creșterea
selectivă și practicile moderne în creșterea animalelor au sporit în mod similar producția de carne, dar au ridicat
îngrijorări cu privire la bunăstarea animalelor și la daunele aduse mediului. Problemele de mediu includ contribuții la
încălzirea globală, epuizarea acviferelor, defrișarea, Rezistență la antibiotice și hormonii de creștere în producția de
carne industrială. Organismele modificate genetic sunt utilizate pe scară largă, deși unele sunt interzise în anumite țări.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
7. Compléte Les Points Par Le Mot Convenable: Socialble, Châtains, Passionné, Adrese, Bouger, Noirs, Rire, Impullsive, Déménager, Projets, Taille. Salut, Je S
Va Rog,exercitiile!!!!! Dau Coroana
Am Nevoie Urgent ! Dau 20 De Puncte Și Coroană
Un Patrat Are Aria De 15m2. Aflati Aria Patratului Ce Are Latura D Considerst Cone Trei Ori Mai Mare Decat Latura Patratului Considerat Initial
Va Rog Frumos Ajutați Ma ... Va Dau Coroană , Vreau De La Punctul B Rezolvarea. Multumesc !
Rolul Culturii Românești Din Sec 19, Va Implor Dau Coroana! Exercițiul 2
Transcrie Din Textul Citit Un Enunț Din Care Reiese Vitejia Poporului Român.Vă Rog Frumos Să Mă Ajutați Pentru Că Nu Știu La Exercițiul Acesta.Și Vă Rog Să Nu Î
Textul Lui Mircea Horia Simionescu(Erasmo Sau A Doua Fotografie Cu Oameni Mici) A Fost Publicat În 1969. Imaginați-vă Un Joc "de-a Republica" În Zilele Noastre.
Aflati Doua Numere Stiind Ca Produsul Lir Este 56 Iar Suma Lor 15
Associe Le Pronom Sujet Au Verbe. Ajutați-ma Va Rog.