RO Study
👤
Leicamateipetru12
Leicamateipetru12
03-04-2022
Engleza
a fost răspuns
va rog tot repede dau 10 p
Răspuns :
Teo5997
Teo5997
03-04-2022
Răspuns:
la F
go->into
look-> around
get-> out
pick->up
Answer Link
Lucianpostnicov123
Lucianpostnicov123
03-04-2022
Go-into
Look-around
Get-up
Pick-out
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Inseamna "the Bell Rung And I Made It Obvious I Did Not Want To Be In That Classroom Anymore As I Rushed Out Into The Hallways" ?
Care Este Rolul Stilistic Al Cratimei In Secventa "ti S-a Facut Foame"? Btw: Nu Stiu Ce Inseamna Rol stilistic, Daca Imi Puteti Explica..
Un Romb Cu Perimetrul Egal Cu 20 Cm Si O Diagonala Cu Lungimea Egala Cu 6 Cm Are Aria Egala Cu : A. 24cm La Patrat B. 48 Cm La PatratC. 120 Cm La Patrat D. 60 C
Da Exemple De Cuvinte Compuse Care Sa Denumeasca:a)evenimente Istoriceb)institutic)csriitori Romanid)organizatiie)orase
Care Este Locul Si Timpul Desfasurarii Actiunii Din Nuvele Moara Cu Noroc De Ioan Slavici ?????
In Triunghiul ABC Cu Masura Lui A=90° Constru AD Perpendicular Cu BC,D Apartine Lui (BC).Daca BC=5BD Si AD=24 Cm,calculati Lungimea Ipotenuzei(BC). ??
Am Nevoie De Rezumatul Romanului "Mara" As Vrea Daca Se Poate Sa Nu Fie Copiata De Pe Site-urile De Pe Internet!Multumesc!
Determinati Primul Termen Si Ratia Unei Progresii Aritmetice: A1+a3=10, S6=48
Cum Se Rezolva Urmatoarea Ecuatie: 3,(2)+X<9,(7) In N
Numarul -2/7 Este Solutia Ecuatiei : A. 2x - 7 = 0 B. 7x + 3 =5 C. 7x + 2 = 0D. 9x - 3 = 2x Explicati !!!!