RO Study
👤
Ionutz709567
Ionutz709567
02-04-2022
Limba română
a fost răspuns
Temă la Română, ajutați-mă vă rog!
Răspuns :
Anabenzar94
Anabenzar94
03-04-2022
Răspuns:
ce mai exact? cu ce să te ajut?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Solutie De Clorura De Fer 3 Se Trateaza Cu 3 Moli De Hidroxid De Sodiu. Peste Precipitatul Format Se Toarnă Acid Sulfuric În Exces. Ce Masa De Sare Se Obtine?
On Leren In Formă De Pătrat Are Latura De 25 M. Câți Metri De Gard Sunt Necesari?
Închipuieti Ca Ai Obpisica Persana Ca Animal De Companie Realizează O Compunere Descriptivă In Care Sa Prezinți Pisica Intr-un Pod Literar
In Figura Alăturată Triunghiul ABC Și Triunghiul ABD Sunt Echilaterale Și Au Latura AB Comuna . Cercetați Ce Fel De Triunghiuri Sunt TriunghiulACD Și Triunghiul
Făceți-mi Măcar Primele 3 Exerciții Vă Rog , Promit Că Dau Coroană Neapărat!!!!
Rița Și Veverel Au Adunat Alune.Câte Alune A Adunat Fiecare, Dacă Rița A Adunat De 5 Ori Mai Mult Decât Veverel, Iar Veverel, Cu 536 Mai Puține Decât Rița ?
Daca In Triunghiul ABC Avem AB=AC Si Masura Unghiului A Este 40⁰, Atunci Masura Unghiului B Este Egala Cu ?
Va Rog Sa Ma Ajutati!Stiu Ca Nu Am Facut Bine Dar Ma Grabesc..doar B)!
Alcătuiește Enunțuri În Care Următoarele Cuvinte Să Fie Folosite Cu Valori Morfologice Diferite Pe Care Le Vei Numi.lent, Pitic, Roșu, Doisprezece, Dar, A
15. Menţionează Adjectivul Fără Grad De Comparație Prin Care Este Prezentat Leul La Inceputul Textului