RO Study
👤
Julietaparjol
Julietaparjol
02-04-2022
Limba română
a fost răspuns
nume de cor pentru corul scolii
Răspuns :
Hrihoreliseidenis
Hrihoreliseidenis
02-04-2022
Răspuns:
cântăreții, muzicieni.
ți-am dat 2 la alegere
Answer Link
Elizareabova
Elizareabova
02-04-2022
Răspuns:
Cantam mereu
Copii care canta
Cântați cu noi
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Evoluția Economică A Basarabiei In Cadrul Romaniei Mari A Inregistrat Succese Și Dificultip Eseu Varig Dau 50 Puncte
Un Număr A Fost Mărit Cu Îndoitul Lui 10 Și S A Obținut 40. Numarul Inițial Este:
14 Formulează Sub Formă De Enunțuri Patru Născociri Cu Care Broscuța Se Lăuda În Fața Suratelor Din Balta Unde Căzuse De La Înălțime. 1.2.3.4.vă ROG ESTE URGENT
CalculatiDau Coroana
A) Arată Că X² + 3x√2 + 4 =(x + √2)(x+2√2), Pentru √2)(x+2√2), Pentru Orice Număr Real X.
Buna Am Nev De Aceasta Problema Va Rog Frumos Dacă Puteți Face Rezolvarea Pe Foaie (dacă Chiar Nu Puteți E Ok Și Aici Doar Sa Îmi Ziceți Ce Înseamnă * Dacă E Ne
Sa Scrie Toate Numerele Naturale De Forma : H) 42x3y Divizibil 15 I) 15 | 5x3y J) 42xy Divizibil 15 Si 42xy Nu Se Divide Cu 2 ^-^
Rezumat Cât Mai Lung La Cartea Crăciunozaurul Și LISTA OBRAZNICILOR, Va Roggg!!!
Crezi Că Este Importantă Pentru Un Artist Reacția Publicului În Timpul Unui Spectacol Motivează Ți Răspunsul În 50 -100de Cuvinte
Verbele Iesescaldăînfășădetepuseeralegănădezmerdăadormiadormistătuîncepua Se Bocitoarcea Zvârlisărind Întrebăcare Sunt Verbele Tranzitive Si Care Sunt Cele Intr