RO Study
👤
Dianaroman153
Dianaroman153
01-04-2022
Matematică
a fost răspuns
1 si 2 va roggg dau coroana
Răspuns :
ItsBriana
ItsBriana
01-04-2022
Traseaza liniile asa cum sunt trasate in imagina atasata
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculeaza Masa De Apa Care Trebuie Adaugata La 500 Cm3 Solutie 68% HNO Cu Densitatea Egala Cu 1,4g/cm3, Pentru A Obtine o Solutie De 10%.
Buna,ma Ajutati Si Pe Mn Cu Fraza Asta ? Andrei S-a Dus In Padure Ca Sa Culeaga Fragi
Scrie Toate Numerele Formate Din Zeci Si Unitati De Forma Ab, Unde A - B=2,iar A<9
Cum Să Prezint În 15-25 De Rânduri Semnificația Mesajului Unui Text?
O Galeata Plina Cu Apa Este Asezata Pe Un Cărucior.Atunci Când Tragem Brusc De Cărucior. Alegeti Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect: a) Suprafata Apei Ră
Va RoG FRUMOSS..!!!Vreau Si Eu Un Exemplu Cum Sa Imi Exprim Opinia Despre Semnificatia Unui Text Epic Va Rog Ajutati-maa :* !!
Se Consideră Funcţia F:R--->R , F(x)= Ax+b Unde A Și B sunt Numere Reale Pentru Care F(-1)=--5 Sif(0)=--2Arătaţi Că . F(1)=1
In Fraza: Stiu Cine Este Mai Frumos. Cand Subliniez Predicatele Subliniez Si Adverbul"mai" Impreuna Cu Este Frumos Sau Nu?
Precizează In 3-5 Rânduri, Semnificația Versurilor: " Zis-a Bufnita: Cand Va Cădea/ Marele-ntuneric, Vei Vedea."
Intr-o Clasa Sunt de 5ori Mai Multi Baieti decat Fete.Stiind Ca In Clasa Sunt 30 De Elevi,aflati A)numarul Baietilorb)numarul Fetelor