RO Study
👤
Roxanalaura132
Roxanalaura132
31-03-2022
Matematică
a fost răspuns
La ex 2 ma pote ajuta cineva ??
Răspuns :
Diana91283
Diana91283
31-03-2022
Răspuns:
b) Maria cred nu sunt sigura
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Nskhdhwjqksoejrjcjrj NU MAI TREBUIE NMK DAOR CĂ NU ȘTIU CUM SĂ ȘTERG ÎNTREBAREA JSKDOCJEN
Ce Maria Are În Bibliotecă 17 Cărţi. Ştiind Că Numărul Cărților Cu Poezii Este Cu 1 Mai Mare Decât Numărul Cărților Cu Poveşti, Află Câte Cărți Din Fiecare Fel
Va Rog Ajutați Mă!!!
Câte De Multe Se Poate Va Rog. Dau Coroană, Inimă,puncte, Ma Abonez, De Toate.
În Clasele A IV-a Ale Unei Şcoli, Numărul Fetelor Este Cu 10 Mai Mare Decât Al Băieţilor. Dacă Ar Mai Veni 8 Fete Şi Ar Pleca 8 Băieţi, Atunci Numărul Fetelor A
Scrie O Compunere De Minimum 150 De Cuv In Care Sa-l Caracterizezi Pe Anticar Personajul Din Textul Ioanei Parvulescu ❗️❗️
Punctele 3,4 Si 6 Va Rog! Sau Lucrati Cat Puteti. Dau Coroana!!!!
Aplicații Practice 1. Analizați Cu Ajutorul Simțurilor Diferite Alimente (mar Rosie Unt Etc) Și Completați Pe Caiet Proprietățile Lor Organoleptice Asemănător M
Un Grup De Persoane, Adulți Şi Copii, Vizitează Disneyland Paris Şi Plătesc Împreună 434 Euro. Ştiind Că Un Bilet Pentru Copii Costă 11 Euro, Iar Un Bilet Pentr
3.Mentioneaza Functia Sintactica A Pronumelor Relative Care Introduc Propozitiile Completive Indirecte: 10p A. Nu A Multumit Cui A Meritat. B.Ma Gandesc Mereu L