RO Study
👤
Mateasg0
Mateasg0
30-03-2022
Matematică
a fost răspuns
va rog sa ma ajute cineva
Răspuns :
Razvaniacob00
Razvaniacob00
30-03-2022
Răspuns:
3. c)
4. b)
5. d)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Ajutati Va Rog , Trebuie Sa Realizez Un Scurt Dialog , De 6-8 Replici , Pe Care Sa Il Port Cu Padurea Personificata .
Imi Spuneti Si Mie Va Rog Frumos Cum Se Calculeaza Asta : Calculati, Scotand Factorul Comun :a) 13*5+13*21+13*40; B) 437*109-437*54+437*203
F(x)=4x+2 Sa Se Traseze Graficul Functiei; SA SE AFLE ZEROULf(x)=4x+2 Sa Se Traseze Graficul Functiei; SA SE AFLE ZEROUL FuNCTIEI; Sa Se Stabileasca Semnul Func
Cat Este 5 Radical Din 3 La Patrat?
Ma Ajutati Va Rog , Trebuie Sa Realizez Un Scurt Dialog , De 6-8 Replici , Pe Care Sa Il Port Cu Padurea Personificata .
Am Nevoie Urgent De Rezolvari! 1. X²+(y+1)=0 , X+y=?2. 0,5+7*1/5=?3. Daca A/b=3/8 , Aflati:a) Ce Procent Reprezinta A Din Bb) Valoarea Raportului A²+b²/2ab4. De
Itr-o Vaza Sunt 81 De Garoafe.Sa Se Afle Nr. De Garoafelor Din Ficare Fel Stiind Ca Galbene Sunt De Doua Ori Mai Multe Decat Cele Albe Cele Albe Sunt Cu Doua Ma
In Hexagonul Regulat ABCDEF, De Latura 12 Cm, Se Noteaza Cu M, N ,P ,Q,R,S Punctele De Intersectie Ale Diagonalelor AC,BD,CE,DF,EA.FB.Aratati Ca M,N,P,Q,R,S Sun
Se Considera Un Triunghi ABC Isoscel Cu Masura Unghiului BAC = 120 De Grade Si BC=6 Cm.a)aratati Ca AC=2√3 Cmb)Calculati Distanta De La Punctul B La Dreapta ACV
Vreau Si Eu Propozitii Cu Expresiile: "bad At" "base On" "beg For"