RO Study
👤
Nushcoix
Nushcoix
30-03-2022
Matematică
a fost răspuns
1. Calculați -27 + 10 -13
Răspuns :
Desinpinzescu
Desinpinzescu
30-03-2022
Răspuns:
egal cu 24.Sper că team ajutat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Frumos Ajutați Mă,dau Coroană Promit Doar Ajutațimă! (ex4, 5) Până Pe 25.02.2024 Am Nevoie( Pas Cu Pas Dacă Se Poate!)
Dacă Se Împarte Un Număr La Altul, Se Obțin Suma Lor Este 163. Problema De Raport Și Suma
Integrarea Şi Adaptarea Organismului Uman La Condițiile De Mediu Este Asigurată De Siste- Mele De Organe Cu Funcție De Sisteme Din Organismul Uman: Sistemul ..
Vă Rog Exercitiile 2, 3 Și 4 Din Poză. Dau Coroană!
Trei Muncitori Sapă Un Șanț În 9 Zile. În Câte Zile Sapă Același Șanț Un Muncitor?
27. A) Completaţi Următorul Tabel: x12 468 4 x b) Arătați Că Valorile Lui Y Sunt Invers Proporţionale Cu Valorile Lui X. c) Realizaţi Graficul Dependenţei Propo
Suma A Trei. Umere Este 702. Află Numerele Știind Că Dacă Împart Al Doilea Număr La Al Treilea Am Catul 4, Iar Primul Număr Întrece Cu 6 Diferența Celorlalte Do
Semnificația Titlului Luceafărul De Zi Și Luceafărul De Noapte De Petre Ispirescu
Am Nevoie De Rezolvare Completa Cu Desen! Urgent!
Elaboraţi, În Aproximativ Două Pagini, Un Eseu Despre Constituţiile României, Având În Vedere: -menţionarea A Două Caracteristici Ale Primei Constituţiei A Stat