RO Study
👤
Davidko
Davidko
30-03-2022
Religie
a fost răspuns
Oare exista Dumnezeu?
Răspuns :
Mosubasic
Mosubasic
30-03-2022
Răspuns:
Este ceva in care poti crede, dupa parerea mea este cineva acolo sus si ne vegheaza
Answer Link
Mihaigvnnnn
Mihaigvnnnn
30-03-2022
Da deoarece el ne-a creat prima data Adam și eva
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Construieste Trei Enunturi In Care Interjectii Diferite Sa Exprime Bucuria Cuiva
Fie O Centrul Cercului Circumscris Triunghiului ABC , Cu O Apartine Triunghiului ABC .Stiind Ca Unghiul AOB = Unghiul BOC = Unghiul COA ,sa Se Arae Ca Triunghiu
Va Rog ....este Foarte Urgent La Ora 15 00 Imi Trebuie Alcatuiti Un Scurt Despre Randunele.Subliniati Trei Subiecte.
Un Aparat Cinematografic Proiecteaza 24 De Imagini Pe Secunda.cate Imagini Numara Un Film Daca Proiectia Lui Dureaza 1 Ora Si 35 Min.? Aajjuuttoorr!!**
Coroana Sarpele De Alun Coboara In Ascunzisurile Sale Subterane La O Adincime De 0,2-0,7m,in Septembrie Octombrie Unde Ierneaza Descrie Un Enunt Cu Ce Se Oc
Alcatuiti 8 Intrebari Si Raspunsuri Cu Adjectivele:whose La Intrebare Si My Your His Her Its Our Your Si Their In Romana Si Engleza. Va Rog Sa Ma Ajute Cineva.
Dau 54 De Puncte Pentru Un Raspuns Corect. Un Trunchi De Con Circular Drept Are Raza Bazei Mari De 9 Cm Generatoarea De 5 Cm Si Inaltimea De 4 Cm. Calculati : R
Îmi Puteți Spune Ce Înseamnă Cuvântul "durere"? Începe Așa : Durere-stare A...
Densităţile Cele Mai Mici De Populatie Se Întâlnesc În Podişul Dobrogei Si În Unitatea De Relief Apropiată Numită......?
Vreau O Compunere Cu Titlul ~In Ograda~ Unde Sa Introduceti Dialogul Dintre Cateva Animale.