RO Study
👤
Aysaamjadi
Aysaamjadi
04-06-2015
Biologie
a fost răspuns
De ce ruginește fierul??
Răspuns :
Аноним
Аноним
04-06-2015
Fierul ruginește din cauza interacțiunii moleculei de Fe2 cu oxigenul O2 din aer.
Answer Link
Ciprianttt
Ciprianttt
04-06-2015
fierul rugineste deoarece intervin anumiti factori chimici
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca Numerele A Si B Verifica Relatia:2a+3b=23,aflati Produsul Numerelor A Si B Pentru Fiecare Pereche Gasita A Si B
Bunicul Are 66 De Ani,iar Nepotul 3 Ani .Aflati Peste Cati Ani Varsta Bunicului Va Fi De 8 Ori Mai Mare Decat Cea A Nepotului. MULTUMESC
Deschide Parantezele 63*(z-1)=
Ajutor Ex 9! 100 Este Rezultatul Pt Ca M.am Uitat La Rapsunsuri Dar Nu Stiu Cum Sa Demonstrez Ca Este 100.
Care Este Starea Oamenilor Odata Cu Venirea Primaverii?
Daca A;B;C Apartin(ox Si D;E;F Apartin (OY,in Aceata Ordine,astfel Incat AD Paralel Cu BE Paralel Cu CF,OD=2cm,DE=6cm,AB=3cm,BC=4cm,calculati: a)lungimea Segmen
Reprezentați Pe Axa Numerelor Fractiile 1/2 Si 11/3 Si Determinați Cate Numere Naturale Se Afla Între El . Va Rog , Repede!!
Se Considera Functia F: R--R ,f (x)= X³+2x²+x. a) Aratati Ca F '(x)= ( X+ 1) ( 3x+ 1 ), X ∈ R. b) Aratati Ca [tex] \lim_{x \to \infty} \frac{f(x)}{x F '(x)}= \
Scrie Un Scurt Text In Care Sa Folosesti Și Expresiile : La Padure , Nea Savu , Neam Cu Noi , Ne-a Invitat , Ne-am Bucurat , L-a Rugat . Dai Un Titlu Potrivit.
5 Basme În Care Personajul Principal A Fost Ajutat De Cineva