👤

compunere cu titlul "o zi de școală" Cu cât mai multe epitete de 15-20 de randuri ​

Răspuns :

O zi de scoala

A fost o zi frumoasa de toamna. Pasarile ciripeau iar roua dimininetii mirosea de parca ar fi venit Zana Toamnei.

Era prima zi de scoala, in care eu si fratele meu trb sa facem cunostinta cu noii nostri colegi. De indata ne am grabit sa prindem autobuzul care ne ducea direct spre scola noastra. Cand am ajuns am salultat cu fericire pe portar si am mer tot inainte cu gantul ca azi o sa fie cea mai frumoasa zi. Eu cu fratele meu am intrat pe usa claseiunde ne asteptau colegii si profesorii. Prima data ne am spus numele pe rand si am inceput prima ora cu romana. Doamna profesoara de romana e foarte draguta cu noi chiar ne a servit cu bombone si am inceput lecti incepand sa citit din manual poiezia "Lacul de Mihai Eminescu". Dupa ce am citit am facut cateva exexrcitii oral.

Am avut ore multe dar la sfarsitul orelor am mers cu fratele meu si cu colega mea de banca Alice la o prajitu iar dupa acasa.

Sper sa mai mergem si data viitoare la o prajitura cu fratele meu si cu colega mea cea mai buna Maria.

A fost o zi frumoasa de scola!