RO Study
👤
Euwuwueueueu
Euwuwueueueu
28-03-2022
Matematică
a fost răspuns
DAUU COROANNAAAA VA ROGGGGGGG
Răspuns :
Izabelastanciu
Izabelastanciu
28-03-2022
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
Perteastefan4
Perteastefan4
28-03-2022
Răspuns:
63 65,71 73,35 37,174 176,84 86,124 126,23 25
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Eu Corect Am Scris Ce Te Legeni,codrule,-invocare Fără Ploae, Fără Vînt,-enumerare Peste Vîrf De Rămurele-epitet Si Se Duc Pe Rînd,pe Rînd-repetiţie Si Se Duc C
Care Au Fost Consecintele Venirii La Putere A Nazistilor
Discutati Cu Colegii De Clasa Si Aflati Diverse Puncte De Vedere Despre Lumea Basmului
Formulati Propozitii Cu Expresiile : Cununi De Neguri ; Umbrele Inserari ; Freamatul Luptelor ;
O Poezie Despre Carte Va Rog Mult ! Da Sa Fie Compusa! Strrofa Sa Aiba 4 Rinduri !
A) Imagineaza-ti Un Dialog De 5-6 Replici Intre Știm Si Ștam In Care Sa Utilizezi Cel Putin Cinci Pronume Personale b) Transcrie Pronumele Personale Si Mentione
As Avea Si Eu Nevoie Cate 4 Cuvinte De Fiecare: Cvcv, Vcvc, Cvvv , Cvcvc, Cvcvcv .
Vreau Si Eu Urgent O Compunere Despre Prietenie Dar La Sfarsit Un Nul Dintre Prieteni Nu Era Un Adezarat Priete Trebuie Un Sfarsit Tragic
Analizati Urmatoarele Pronume Si Adjective Pronominale(toate): meu se i- eu de Aceea eu m- mea multe cele imi le- acesta nu M- sa Ma alte -mi alte imi aces
Trei Colegi De Clasa Si-au Propus Sa Citeasca Aceeasi Poveste . Radu A Citit Cu 10 Pagini Mai Putin Decat Daniel ,iar Marius A Citit Cu 5 Mai Multe Decat Daniel