RO Study
👤
Magdalife
Magdalife
28-03-2022
Limba română
a fost răspuns
analiza verbului să ţii
Răspuns :
Andonecristian
Andonecristian
28-03-2022
Răspuns:
(sa) ții - verb predicativ, nr sg, pers a2a. F. S de atrb adjectivul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie M,n Numere Naturale. Arătați Că, Dacă A Este Număr Natural: a= [tex] \frac{3n+4}{2n+3} + \frac{5m+8}{2m+3} [/tex], Atunci A=4 . :)
Scrie O Comparatzie-meditatie La Tema: Opera Poate Fi Citita Cu Inima La Toate Timpurile, Ea Imi Formeaza Competenta Culturala.
Un Autobus A Plecat Din Gara La 17.15 . Afara Ploua. Toti Pasagerii Autobusului Dormeau , Numai Soferul Era Treaz. La Un Moment Dat Autobusul Se Coteste.Cum Er
Imi Puteti Realiza Si Mie Va Rog O Descriere A Unui Extraterestru Dar Fara : Mic,verde Si Cu Antene Plzzzzz........
In Tara Minunilor Te-ai Intalnit Si Cu Iepurasul De Paste Care Te-a Lasat Sa Tragi Cu Ochiul In Coltul Sau.Descrie In 8-10 Randuri ,ce Ai Vazut In Coltul Iepura
Intr-o Librarie Sunt Carti Romanesti Si Straine.Daca Diferenta Dintre numarul Lor Reprezinta Doua Treimi Din Cartile Romanesti, Afla Cate Carti Sunt Romanesti S
Intr-o Sala Sunt Patru Randuri De Banci.Pe Fiecare Rand Sunt Cate 7 Banci De Cate Trei Locuri .Aflati Cati Copii Se Pot Aseza In Bacile Din Sala. Plizzz Repede
Am Nevoie De O Compunere Cu Titlul Cartea Care Sunt
Text Cu Incherea Valoarea Omului Sta In Cinstea Purtarii Sale.
Care Sunt Statele Ce S-au Format Pe Litorialul De Nord Al Marii Mediterane?