RO Study
👤
Roxana18312
Roxana18312
27-03-2022
Fizică
a fost răspuns
v=?
d1=13,5km
d2=25,5km
t1=4h
t2=6h 10 min
Răspuns :
Andreea11944
Andreea11944
27-03-2022
V=23,6255km
Explicație:
SPER CA TIE AM AJUTAT
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Un Text De 10 12 Randuri In Care Să-ți Spui Părerea Despre Cât De Important Este Sa Faci Sport
Vreau Si Eu O Compunere Despre Adolescenta Mea: Baiat 15 Ani,îmi Plac Jocurile Video Şi Îmi Place Sa Ma Joc Baschet. Rog Seriozitate, Cat De Repede.
DAU COROANA !! E Urgentt!!
Trinitratul De Gliceriná Este O Substantà Explozivã Care Intrã In Compozitia Dinamitei. Trinitratul De Gliceriná Are Urmâtoarea Formulá De Structurá Planã: HaC-
Integrala(-2x^5-7+6^x) Dx
Devoir: Numarati Din 5 In 5bde La 800-900 Scrieți Cu Litere Va Rog Frumos Dau Coroana!❤
Vă Rog Dațimi Niște Desene Sau Nume De Specii De Animale Pe Cale De Dispariție! Dau Coroana !
Ce Lucruri Observați În Ilustrație De Cine Au Fost Create Aceste Care Sunt Activitățile La Care Sunt Folosite Aceste Lucruri Cum Se Lansează Viața Oamenilor Ce
Calitatea Reprezintă O Entitate Atemporală, Conform:a) Orientării Calităţii Spre Produs;b) Orientării Transcendente A Calităţii;c) Orientării Calităţii Spre Cos
Diferența Măsurilor A Două Unghiuri Suplementare Este Cu 100° Mai Mică Decît Suma lor. Aflaţi Măsurile Unghiurilor.