RO Study
👤
Materialgirl
Materialgirl
27-03-2022
Matematică
a fost răspuns
Daca ma poate ajuta cineva la 2 si 4
Răspuns :
AnneMarieNadine
AnneMarieNadine
27-03-2022
Explicație pas cu pas:
Sper că te-am ajutat!Mult succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La ,,Metro'' Se Întîlnesc Doi Foști Colegi De Școală, Unul Dintre Eu A Spus: ,,Eu Am Trei Copii. Cel Mai Are Este La Liceu, Iar Produlsul Vîrstelor Lor Este 75.
Taie Raspunsurile Incorecte: (sa Imi Spuneti Care E Corecta) Tupa-Tup Gasi O Frunza Lata. Cuvantul O Este: A)numeral B)pronume C)alta Parte De Vorbire Numai O
Un Dreptunghi Are Perimetrul 360 M. Lungimea Este De 2 Ori Mai Mare Decat Latimea. Cati Metri Are Latimea? Dar Lungimea ? Deseneaza Dreptunghiul Si Reprezinta
1. Alcatuieste Comunicari Folosind Expresiile" ''a Da Bir Cu Fugitii'' , ''a Avea Scaun La Cap ''.2.Scrie Propozitii In Care Predicatele Sa Fie Exprimate Prin V
Bunicul Are Cu 24 Ani Mai Mult Decât Tata.Peste 3 Ani Va Avea Dublul Vârstei Tatălui.Cati Ani Are Fiecare?
Help ! Dau Coroana Imagineaza-ti Si Scrie In 4-6 Randuri Ce Se Intampla In Continoare ( Pag 23 , Caiet Vacanta Romana , A Cincea , Editura Delfin ) Scrie O Pag
ALCATUIESTE ENUNTURI CU PERECHILE DE CUVINTE:POARTA ,CAPRA ,TOC,HAINA.DAU COROANA SI 10 PUNCTE
Prin Stațiune Circulă Un Trenuleț Pentru Copii. Calculează În Cât Timp Va Parcurge 32,6 Kilometri, Dacă Viteza De Deplasare Este 8 Km Pe Oră. Transformă Rezulta
Demonstrati Ca 10^9 | (1*2*...*40) P.s: | Inseamna Divide
La O Serbare Şcolară S-au Vândut 415 Bilete La Prețul De 4 Lei Şi Respectiv 6 Lei , Încasându-se 2160 Lei. Calculați Câte Bilete De Fiecare Fel Au Fost Vândute.