RO Study
👤
Edysorand
Edysorand
27-03-2022
Matematică
a fost răspuns
Ma poate ajuta cnv pls? Dau coroana
Răspuns :
Euclarisima
Euclarisima
27-03-2022
Nu stiu sigur, dar sper ca te-am ajutat ❤️
a) 2/5+1/5+2/5=5/5
b) 2/8+2/8+2/8+2/8
c) 2/6+2/6+1/6+1/6
d) 1/3+1/3+1/3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Valoarea Morfologica Si Functia Sintactica A Cuvintelor: Gradinabotanicain Anul1920stiintificarafinamentartisticde Ambelesuprafatadelimiteazaun Terena
Realizarea Contragerii Propozitiilor Si Precizarea In Ce Parte De Prop. S-au Transformat : 1. A Lucrat Cum S-a Priceput. 2. Cand N-ai , Inghit
Cine Imi Poate Face O Poezie Pentru Doamna Invatatoare Foarte Frumoasa Cu Expresii Frumoase Si Trebuie Sa Fie De 20 De Randuri
Toate Muchiile Unei Piramide Triunghiulare Regulate Au Lungimea De 6 Cm , Atunci Aria Laterala A Piramidei Este .....?
Redacteaza O Compunere De 15-25 De randuri In Care Sa-ti Exprimi Opinia Despre Mesajul Pe Care Il Transimite Fragmentul De Mai Jos."Privite, Cartile Par Nespus
Care Este Rolul Procedeelor De Expresivitate? Ar Merge Ca Procedee De Expresivitate Imaginile Vizuale,metaforele Etc.?
Rezumatul Nuvelei "Popa Tanda" De Ioan Slavici. Dati Un Raspuns Bun,nu Copiat De Pe Vreun Site,va Rog!
Se Stie Ca Adunand 6 Numere Intregi Consecutive Se Obtine Rezultatul -3. Pot Fi Determinate Cele 6 Numere?
Perimetrul Unui triunghi Dreptunghic Isoscel Cu Lungimea Ipotenuzei De 6 Dm Este Egala Cu ...
Care Este Aria Unui Triunghi Echilateral Cu Latura 2 Radicat Din 2