👤

B. 30 de puncte Acte Redactează un text narativ de o pagină în care să povestești o întâmplare amuzantă, de tine, bazată pe o încurcătură legată de numere sau numărare. In redactarea textului tău, vei avea în vedere: să ai un conținut adecvat cerinței , adică să respecti tema și structura textului na så integrezi în textul tău o secvenţă descriptivă; să te exprimi corect, clar și adecvat; o să respecţi normele de ortografie și de punctuație ; să scrii lizibil și să așezi adecvat textul în pagină. De 2 pag caiet mic
Dau corona ​

Răspuns :

Intr-o zis frumoasa și călduroasă de vara,eu m-am decis sa merg in parc.In drum spre el mi-am dorit sa petrec măcar câteva ore intr-o țara a dulciurilor,după ce mi-am dorit ,o zâna cu o rochie albastra ,o bagheta magica și niște aripioare minunate apăruse ca prin minune.Eram uimita,aceasta a spus ca mi-am pus o dorința așa ca mi-o va îndeplini,intr-o fracțiune de secunda m-am trezit intr-o lume cu adevărat magica,copecei erau din acadele,casele din turta dulce,mirosea a portocale pana și omuleți erau din turta dulce.Am vizitat țărișoară aceea și era minunata.Am auzit țipetele mamei care îmi ziceau sa ma trezesc.

Am realizat ca totul a fost doar un vis.