RO Study
👤
Raluca6035
Raluca6035
26-03-2022
Matematică
a fost răspuns
AJUTORRRR VA ROG MULT DE TOT!!!!!
Răspuns :
Zayn91
Zayn91
26-03-2022
Sper ca te-am ajutat! :D
Answer Link
Grigorescuandrei05
Grigorescuandrei05
26-03-2022
Spar ca ti-am fost de ajutor!! Succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ilustrează În Propoziții Cazurile Și Funcțiile Ale Pronumele Personale Tu Și Ei. Am Nevoie Urgent!
Formuleaza Cate O Propozitie In Care Sa Se Afle Pronume Personale: Pronume Personal,pers 1,nr Sing;pronume Personal Pers 2 ,nr Plural;pron Pers ,pers 1 ,nr Pl;p
Ajutati-ma Va Rog La Problema! 16 Dintre Cei 34 De Elevi Ai Unei Clase Sunt Fete.Băieții S-au Împărțit In Echipe Cîte 3.Fiecare Echipă De Băieți A Vopsit O Banc
Va Rog Ma Ajutati Cu Un Eseu Cu Orcare Din Zodie Din Poza
Va Rog Enorm... CORONIȚA!! De Extras Verbele La Trecutul Simplu Și Trecutul Continuu!! (Past Simple+past Continuous)
Suma A Două Numere Este63 Afla Nr Stind Caun Nr. Este 2/5 Din Celalalt. Va Rog Repede
Sfantul Vasile Cel Mare Model Pentru Tineri Referat Ofer Coroana Si 50 De Puncte
Sa Se Descompună In Factori: a)x La Patrat+5x+6 x La Patrat+7x+12 x La Patrat+7x+10 x La Patrat+9x+20 b)x La Patrat-5x+6 x La Patrat-7x+12 x La Patrat-7x+10 x L
Trei Frați Au Rezolvat In Vacanta 625 De Probleme Al Doilea Cu Doua Mai Multe Decat Primul Si Cu 12 Mai Multe Decat Al Treilea.Care Probleme A Rezolvat Fiecare
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati. Aveti Imaginea Atasata Mai Jos. DAU COROANA!!