Răspuns :
Răspuns:
" Îmi reamintesc când îl așteptam pe tatăl tău la aeroport, însă în ziua aceea sa făcea inaugurarea unui nou avion. Am fost printre norocoasele sa fiu invitată de o stewardesa să-l vizitez. Am acceptat, ma gândeam ca nu durează mult.
Stewardesa a fost foarte amabila cu mine, chiar ma servit cu o gustare făcându-mi semn sa ma așez pe un scaun confortabil.
Trecând ceva timp de când admir acest avion, realizez ca trebuia sa ma întâlnesc cu Cristi, fug rapid spre ieșire, printre pasageri cerându-mi scuze de deranj, însă când ajung la ieșire ma oprește un domn înalt, spunând u mi sa ma duc la locul meu pentru ca avionul va decola în câteva minute. Am încremenit! Cum sa plece avionul!? Eu nici nu eram pasagera măcar!
Încerc sa le explic toată povestea echipajului, dar realizez ca avionul se mișca deja. Am început sa ma panichez! Însă o mana calda ma bate ma umăr.. Era Cristi! A vrut sa îmi facă o farsa pentru serbarea de 2 ani a relației noastre. "
Explicație:
M am gândit ca va fi mai drăguț asa, o mama povestindu i copilului ei cum sa cunoscut cu tatăl sau.