Răspuns :
Lacrimi de frustrare si umilire patrunsera in ochii Anyei?. Nu ne-au crezut , mamă. Până şi poliţia a crezut ca suntem niste fani isterici/nervosi , suspina ea. Ce s-a intamplat? il intreaba tatal pe Stefan . Am fost la politie sa le explicam povestea noastra iar ei au spus ca vorbim prostii. Anya are dreptate, poate suntem ciudati ,spune el nervos. Te cred , spune tatal , stiu cat de speciale sunteti. Mai sti melodia de care mi-ai spus? Poate o sa ajute sa explice aceste cuvinte. Mai tarziu , Edward , a avertizat-o pe mama Anyei . Trebuiau sa se odihneasca. Dimineata urmatoare , tatal anyei le-a aratat fetei si lui stefan notitele pe care le facuse. Orheus a fost un muzician bun . Cantatul lui era asa amuzant incat raurile curgeau in sus cand il auzeau ( asta am tradus-o cam aiurea , dar nu stiu expresia coresp in romana ) . Dar acest Orpheus este un simbol al puterii . Pe scurt , el reprezinta binele si puterea de spirit pt a rezolva conflicte. Ce sti despre dragon? intreaba Anya nelinistita .Despre ce e vorba? Probabil reprezinta un obstacol , sau o amentitare , ii explica. Dar care este legatura cu Stone? intreaba stefan , stim ca este un bun muzician , dar ..-
poate ca nu este nicio legatura . nu poti fii sigur ca sentimentele tale au de a face cu acest muzician. Anya rasufla usurata. Multumesc , tata! Deja ma simt mai bine . Dar tot am vrea sa mergem la concert maine seara . Si veti merge. Aici sunt biletele , a spus tatal . Sa va simtiti bine !
poate ca nu este nicio legatura . nu poti fii sigur ca sentimentele tale au de a face cu acest muzician. Anya rasufla usurata. Multumesc , tata! Deja ma simt mai bine . Dar tot am vrea sa mergem la concert maine seara . Si veti merge. Aici sunt biletele , a spus tatal . Sa va simtiti bine !