RO Study
👤
Duukie
Duukie
24-03-2022
Limba română
a fost răspuns
6 va rog mult! dau coroana!!!
Răspuns :
Danieladaniela99
Danieladaniela99
26-03-2022
mijlocul de caracterizare este indirecta . N am înțeles nimic din acel paragraf. îmi pare rau.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Ajutor La Ecuatia Asta : -x-4 = 0 x = ?
Diferenta A Doua Numere Este 135. Primul Numar Este Cu 7 Mai Mare Decat Triplul Celui De Al Doilea Numar. Afla Cele Doua Numere. (Rezolva-ti Prin Metoda Figurat
Intr-o Tabără De Elevi Erau 148 De Copii, Băieți Și Fete.dupa Ce Au Plecat 14 Fete Și Au Venit 16 Băieți, Numărul Băieților A Devenit Egal Cu Dublul Numărului
Doua Ceasornice Arata Ora Exacta 12 La Pranz.Primul O Ia Inainte Cu 8 Minute In 24 De Ore,iar Al Doilea Ramane In Urma Cu 4 Minute In 24 De Ore.dupa Cat Timp Ce
Cine Stie Sa Rezolve Pr Asta : In Livada Sunt 4 Nuci Si Cu Doi Mai Multi Meri . Cati Meri Sunt? Cati Asemenea Pomi Sunt La Un Loc?
Cornel A Scris O Fractie Care Are Numaratorul Un Numar Par Cuprins Intre 5 Si 9 Iar Numitorul Un Numar Impar Cuprins Intre 8 Si 12. ce Fractie Putea Scrie Cor
Diferenta A Doua Numere Este 135. Primul Numar Este Cu 7 Mai Mare Decat Triplul Celui De Al Doilea Numar. Afla Cele Doua Numere.
Determinati Lungimea Inaltimii Unui Triunghi Echilateral Cu Latura De 4 Cm. Se Foloseste Si Teorema Lui Pitagora!!
Va Rog Sa-mi Da-ti Niste Propoziti Cu Mia
Ce Activitati Au Oameni In Diferite Zone Geografice ( In Romania)