Răspuns :
Răspuns:
De mic copil am fost atașat de familia mea, deoarece indiferent de probleme, eram acolo, unii pentru alții. Ce înseamnă familie? Ei bine, pentru mine înseamnă totul, tot ceea ce iubesc și voi iubi pentru totdeauna.
Îmi aduc aminte de perioada în care învățam să merg singur la magazin. Mamei nu-i plăcea asta, deoarece era foarte panicată când întârziam și un minut în plus. Nu voi minți, și eu eram foarte emoționat, deoarece la 9-10 ani să mergi singur într-un loc plin de oameni noi este o realizare semnificativă. Prima mea plecare la magazin a fost la 9 ani, când mama m-a trimis la magazinul de lângă colț, unul mic, dar bun. Memorasem tot ceea ce trebuia să iau: făină, zahăr pudră, ulei, praf de copt și lapte, deoarece voiam să-i preparăm tatei, ca și surpriză, niște clătite pufoase. Când am ajuns la magazin, am cerut tot ceea ce mi-a spus mama să iau, și ghiciți ce? Am uitat banii acasă, pe dulăpiorul din camera mea. Am alergat într-un suflet acasă, am luat banii, și m-am întors la magazin. Am cumpărat tot ceea ce trebuia și când am ajuns acasă ne-am pus pe gătit. A fost foarte distractiv, mai ales că eu cu mama facem o echipă foarte bună în bucătărie.
Mai pe seară, când tata a ajuns acasă, l-am înveselit după ziua grea petrecută la muncă cu delicioasele clătite de casă.
Pe scurt, familia este totul. Nu voi uita niciodată de unde am plecat, nicidecum de cine m-a învățat să vorbesc, să merg, și chiar să merg să cumpăr mâncare.
sper ca te am ajutat :)
Răspuns:
Familia mea.
În familia mea sunt 6 membri:eu, mama, tata, bunica, bunicul si Strabunica. Eu sunt elev/a în clasa a5a. Mama mea lucrează în Oradea. Tata lucrează la birou. Bunica și Strabunica sunt croitorese, și bunicul lucrează la pădure. În fiecare zii a săptămânii luam cina împreună. Pot spune ca am o familie perfecta.
Explicație:
☾︎☽︎