RO Study
👤
Tatarumarius78
Tatarumarius78
03-06-2015
Limba română
a fost răspuns
Opusul cuvântului spuma
Răspuns :
Leonidas123
Leonidas123
03-06-2015
lichid cred ca e lichid
Answer Link
Iulicuita14
Iulicuita14
03-06-2015
spuma-lichid
Sper ca te-am ajutat!!!!!!!!!!!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Rezolva Ce Am Incercuit Cu Rosu?e Urgent!!!
Poate Sa Imi Spuna Cineva Care Este Pronumele Personal Si Care Este Pronumele Reflexiv + Functiile Sintactice Pronumelor Din Replica “Unde Te Duci?îi Zise”?
2 Incercuieşte Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect. (30 5p 1. Suma Tuturor Numerelor Naturale, Care Sunt Divizori Ai Numărului 20, Este Egală Cu: A) 8 B)
. Într-o Curte Sunt 90 De Păsări: Găini, Raţe Şi Curci. Ştiind Că 75 Nu Sunt Curci, Iar 55 Nu Sunt Găini, Află Câte Păsări Sunt Din Fiecare Fel. A) 35 De Găini,
Demonstrati Că Un Triunghi Este Dreptunghic Daca Măsurile Unghiurilor Lui Sunt Proporționale Cu Numere De Forma A,b Și A+b,unde A,b Aparține N*
Dau Coroană!!!!!!!!!!
Vă Rog Să Mă Ajutați Cerință: Studiază Textul Și Povestește Ce Ai Înțeles Tu Despre Regele Ioan Fără Țară
Desenează: a) Două Semidrepte Perpendiculare; c) Un Poligon Cu Un Unghi Drept; e) Un Cerc În Interiorul Unui Romb; b) Trei Drepte Paralele, În Poziție Oblică; d
Ce Mărime De Mănuși De Fotbal Îți Trebuie Când Ai Treisprezece Ani?
In Decursul Secolelor, Mai Mulți Compuși Ai Plumbului Au Fost Folosiți Ca Pigmenți Pentru Obținerea Vopselelor Utilizate În Pictură, Pentru Înfrumusețarea Unor