RO Study
👤
Cusnirlena08
Cusnirlena08
23-03-2022
Limba română
a fost răspuns
ajutați la acest exercitiu
Răspuns :
Ashry
Ashry
23-03-2022
Răspuns:
Mănâncă Alina fructe?
Explicație:
Sper ca e bine și ca te am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Asociază Eroul Legendar Din Fragment Cu Un Personaj Corespunzator Aparținând Literaturii Române Culte Sau Populare Și Precizează Două Asemănări Și Două Deosebir
Daca Apreciezi Ca Afirmatia Este Adevarata Încercuieste Litera A. In Caz Contrar Încercuieste Litera F
3. Scrie În Casetǎ Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect. 2 Puncte Cuvintele Subliniate În Enunțul „Pe Aici, A Început Să Primească Mâncare, Ne-a Luat Nişte
Ex 15 Va Rogg Multtt
O Compunere Despre Cel Mai Bun Prieten Și Să Folosim Mai Multe Adjective.
Va Rog Am Nevoie De Rezolvare!!
Subiectul Al II-lea 20 De Puncte Redactează Un Text În Care Să Prezinți O Întâmplare Emoţionantă Din Viața Ta, Incluzând O Secvență Descriptivă. Punctajul Pentr
AM NEVIIE URGENT!:( 7. Precizează Elementele Mulțimii M = {(-5, 0, -1, 3, -2, 5, 2} Care Sunt Soluții Ale Inecuaţiei: A)x+4≤7; D) -5x+4≥-6; B) -x+1>5; E) 4x
Suma A Trei Numere Este 3682 Suma Primelor Două Numere Este Mai Mare Decât Al Treilea Număr Cu 1802 Primul Număr Este Mai Mare Decât Al Doilea Cu 522 Care Sunt
Roxana Ii Zice Lui Dinu: -Am De 4 Ori Mai Multe Globulete Decat Tine! -Daca-mi Dai 3, Voi Avea Cu 21 Mai Putine, Zice Baiatul. Cate Globulete Are Fiecare?....re