RO Study
👤
Cusnirlena08
Cusnirlena08
23-03-2022
Limba română
a fost răspuns
ajutați la acest exercitiu
Răspuns :
Briotavioleta
Briotavioleta
23-03-2022
Răspuns:
Copacii, păsările, copilul.
Explicație:
Nu sunt sigură,dar sper sa fie bine !
Spor la teme!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Căutați În Dicționar Explicația Cuvintelor Desțelenit,imaculată, Amuletă
1.Un Element E Are 1 Electron Pe Stratul M Si Are A= 23.Determinati: A) Configuratia Electronica;b) Pozitia In SP;c) Denumirea Elementului Si A Grupei Din Care
SALUT!Rezolvati Problema Cu Ajutorul Ecuatiilor Si Sistemelor:1.Un Tată Are 4 Copii Cu Varstele De 6,8,11,13 Ani. El Are 38 Ani. Peste Cati Ani Varsta Tatalui
Rezolvati In C Ecuatia Z^2-(2-i)z+3-i=0
Doua Fire Din Acelasi Metal Au Aceeasi Masa Dar Dimensiuni Diiferite. Demonstrati Ca Rezistenta Unui Fir Din Acelasi Material Care Ar Avea Lungimea Primului Fir
Completează Enunţurile De Mai Jos Cu Răspunsurile Tale Şi Notează-le În Caiet.Mi-a Plăcut Textul, Pentru Că ....Nu Mi-a Plăcut În Text Că...Nu Am Înțeles Din Te
ADEVARAT SAU FALS TENIA POATE TRAI SI IN CORPUL OMULUI RAMA ESTE UN VIERME PARAZIT VIERMI LIBERI AU UN INVELIS GROS PROTECTORR VIERMI DE GALBEAZA TRAIESC IN COR
Dau Coroana Urgent Va Rog Din Suflet. A Și B
- Imparte În Propoziţii Frazele Următoare Și Subliniazăsubordonatele Circumstanțiale De Mod:Vorba Zice: .fugi Încolo", Râsul Zice:,,vino-ncoace!"Umblă Parcă Ami
Studiaza Caricatura . Determina La Ce Eveniment Din Istoria Poloniei Face Trimiterea Autorul . Argumentează Raspunsul