RO Study
👤
Fatmaactiv19178
Fatmaactiv19178
23-03-2022
Matematică
a fost răspuns
Am nevoie urgent dau coroana
Răspuns :
Popcalin311
Popcalin311
23-03-2022
1 supra2 3 supra 5 1 supra4 =5 supra12
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Heeei , Am Nevoie De Un Cuprins Dintr-o Compunere Normala In Care Sa Se Povesteasca Cum S-a Intamplat Un Jaf , Cum Ar Fi Intrat Un Hot Intr-o Casa Si Ceea Ce Po
De Ce Densitatea Nucleului Unui Atom Este Foarte Mare?
Help ! Cine Ma Poate Ajuta?Aduna La Dublul Sfertuluidin A Cincea Parte A Produsului Numerelor 2si 10 A Sasea Parte Din Jumatatea Produsului Numerelor 3 Si 4 Al
Ca Intindere, Continentul Asia Se Situeaza Pe Locul...?
Se Amesteca 200 Cm3 De Apa Cu ρ=1g/cm3 Cu 250g Solutie De Soda Caustica De C=20% Si Cu 500 Cm3 Solutie De Hidroxid De Potasiu De C=12% Cu ρ=1.1g/cm3.Calculati
Ma Ajutati Si Pe Mine Cu Caracterizarea Lui Nica Din Amintiri Din Copilarie? Dar Sa Nu Fie De Pe Net va Rog.
Andrei Barbu Calin Au 22 Mere.barbu Are De Doua Ori Mai Multe Decit Andrei.calin Cu 3 Mai Putin Decit Barbu Cit Au Fiecare
Imi Poate Spune Si Mie Cineva Cum Se Calculeaza Lungimea Liniei Mijlocii In Trapez? Multumesc Anticipat.
Alcatuieste O Compunere De Minim 20 Randuri In Care Sa Descrii Un Oras Pe Care Ti.l ImagineziMultumesc!!! :*:*:*
Analiza Frazei: " Ceea Ce Am Stiut Mai Tarziu... E Ca D. Era Invidiat De Tot Liceul, Ca Avea Un Fel De Nevazuta Si Emotionala Aureola..."