RO Study
👤
Adelamadalina90
Adelamadalina90
23-03-2022
Engleza
a fost răspuns
va rog frumos ex 2 pls
Răspuns :
Monica4321
Monica4321
23-03-2022
Răspuns:
Fara text nu iti poate raspunde nimeni.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie Unghiul AOB Avand Masura De 85 De Grade. Daca [OC Este Bisectoarea Unghiului AOB Sa Se Afle M Unghiului AOC. Vreau Rezolvarea Completa. Dau Coroana
Scrie Cinci Numere Formate Din Sute,zeci Si Unitati Care Au Cifre Identice.
Transcrie Din Textul Dat Un Substantiv, Un Adjectiv, Un Pronume Si Un Verb. Prințului Fericit.
1. Stabiliți Dacă Unghiurile ∡x Și ∡y Sunt Complementare Știind Că: a) M(∡x) = 43° Și M(∡y) = 47° b) M(∡x) = 23°43'27'' Și M(∡y) = 66°17'33'' c) M(∡x) = 1/3 ·
Transcrie Versurile Din Care Afli;Cat Timp Si-ar Dori Copilul Sa Se Prelungeasca Vacanta .cum I Se Adresează Copilul Bsoarelui?
Sa Se Rezolve Ecuatiile Cu Partea Intreaga/fractionara: [x]=2-x [x+1] = -4 [3x-6]=7 [x+1/2]=2 [x+1/2]=2x+7 Totul Pe 4 Va Rog Dau Coroana!
A={x Apartine IN | 8 Supra X Apartine IN}
Realizați O Compunere Dealogata Intre O Mama Și Copilul Ei Care Care Nu Vrea Sa Citească. Va Rog Ajutați-mă! !!!!
Stabileste Formula Moleculara A Substantei Organice Care Contine In Compoziția Sa 40,6% C, 8,47% H , 23,73% N Și Are Masa Moleculara Egala Cu 59 G/mol.Reprezint
Am Nevoie Urgent De Informatie De Seul De Ovina Va Rog Ajutati-ma Am Nevoie Acum