RO Study
👤
Alex2007
Alex2007
03-06-2015
Matematică
a fost răspuns
Cați cm are o jumătate de m?
Răspuns :
Iuly10
Iuly10
03-06-2015
0,5m= 5dm = 50cm
Succes!
Answer Link
Iosiprobert
Iosiprobert
03-06-2015
1m=100cm => o jumatate de m = 50cm
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
OANA AVEA 80 DE GHIOCEI.-I-A DAT PRIETENEI SALE CU 65 MAI PUTIN DECAT ARE ,IAR BUNICI IA FACUT UN BUCHETEL DIN 27 DE GHIOCEI.CATI GHIOCEI I-AU DAT PRIETENEI S
Ce Duh Ai Şi Ce PutereSă-mpleteşti Ceara Cu Miere,De La Floarea Din Grădină,Ostenită De Albină? Tu Aduni De Pe Meleaguri,Pentru Stupi Şi Pentru Faguri,Pulberi,
Daca A+3=2xb=cx3=18,aflati Suma Numerelor A,b Si C.
Redacteaza O Compunere De 15/25 De Randuriin Care Sa Motivezi Faptul Ca Poezia Citata Apartine Unei Opere Lirice / Opere Lirice Desprins Din Stemă Parcă, Spre
Diferenta A Doua Numere Este 140. Al Doilea Numar Eate Cu 72 Mai Mare Decat Dublul Primului. Care Sunt Numerele.
Am Si Eu Nevoie De Cineva Care Se Pricepe La Engleza (ia 10 Pe Linie) Sa Imi Scrie O Scrisoare Catre Parinti In Care Sa Folositi Prezentul Perfect Continuu.
RELIGIEScrieti Toate Praznicele Imparatesti Cu Data Fixa.
Intrun Dulap Sunt 305 Carti Iar In Celalat Cu 67 Mai Putin, Cite Carti Sunt In Total Daca Au Mai Ramas 120 Iar Un Sfert Sunt Imprumutate?
O Echipa Formata Din 10 Muncitori Poate Termina O Lucrare In 20 De Zile.Dupa Ce Echipa Lucreaza 10 Zile, Muncitori Sunt Trimisi Sa Lucreze In Alta Parte.In Cat
Semnificatia Secventei:''Cand Soarele Ajungea In Zenit,portul Mut,poleit Intr-o Lumina Orbitoare,parea In Arsita Zilei Un Oras Mort,adormit Printr-o Vraja,petri