RO Study
👤
Borisstaniea
Borisstaniea
21-03-2022
Matematică
a fost răspuns
de rezolvat subpunctul d ,c
Răspuns :
Allexiamn
Allexiamn
21-03-2022
Răspuns:
buna! punctul d nu se vede, dar sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ti-ar Fi Placut Sa Fii In Fata La Intalnirea Nemuritorilor? Alege Unul Dintre Personaje Si Realizeaza-i Portretul Intr-o Compunere De 10 Randuri.
Îmi Faceți Și Mie O Strofă Catrenă ( 4 Versuri ) Cu Toamna În Care Să Folosiți Trei Epitete ( Substantiv + Adjectiv ) ? Vă Rog.
Într-un Atelier Se Fac Bratari Din Margele Colorate.Daca Pentru O Bratara Se Folosesc 9margele ,cate Bratari Sa Pot Face Din 909 Margele? Cate Margele Sunt Nec
Calculaţi Raportul Molar Metan:clor La Intrarea În Reactor, Dacă Se Obţine Un Amestecde Reacţie Care Conţine Monoclorometan, Diclorometan, Triclorometan Şi Meta
Buna...Cine Imi Da Si Mie Exemplu De Vreo 6-7 Colinde Frumoase De Craciun
Am Nevoie De Cateva Aplicatii Ale Legii Lui Arhimede .
Pisicul Marinus A Mincat La Dejun 0,15 Kg De Smintina, Iar La Prinz-cu 0,1 Kg Mai Mult. Cita Smintina A Mincat In Total Marinus?
Patratul FRAG Are Latura De 16 Cm. Se Ia Un Punct I ∈ AR Astfel Incat IR= 6 Cm. Calculati Distanta De La Punctul G La Dreapta IF.
Construiti Enunuturi In Care Sa Integrati : Un Adjectiv Pronominal Posesiv Un Adjectiv Pronominal Demonstrativ Un Adjectiv Pronominal Nehotarat Un Adjectiv Pro
O Poezie Despre Natura,cu Rime. URGENT!!!!!!!