👤
a fost răspuns

Transcrie un text pe care le folosesc cu titlul Craciunul pe care s-a suparat pe mama mea cu: nu mai primesti cadouri nimic cu 10 dialoguri etc

Răspuns :

Răspuns:

Crăciunul

Era 23 dec. Aproape de ajun iar eu eram foarte fericit/a, și am zis ca este momentul perfect pentru o farsa surorii mele. Noi toți ne făceam cadouri reciproc mama organiza un borcan cu numele celor din familie și fiecare extrage un bilețel mie mi a picat sa ii fac cadou surorii mele, asa ca am zis ca este o ocazie perfecta sa iau o cutie mare și frumoasa de cadou și sa nu pun nimic în ea. Pe 25 dec mi am desfăcut cadoul de la tatăl meu și am găsit acolo un telefon nou frumos, după era rândul meu sa dau cadoul, râdeam încet, sora mea a deschis cadoul și a început sa plângă deoarece nu era nimic acolo și acel Crăciun nu a primit nimic. Mama m a luat de mana și m a dus in alta camera.

- de ce ai făcut asta? Nu ti e rușine? Sora ta era foarte entuziasmata pentru cadou, ea Crăciunul asta nu va primi nimic, ești o / un nesimțit/a

- mama... Eu doar am vrut sa ii fac o farsa..

- taci, te rog frumos, acestea sunt farse? Sora ta abea aștepta un cadou frumos

- dar mama..

- te rog, m ai dezamăgit, acel telefon va aparține suproi tare, nu vei primi nimic în acest Crăciun, te rog acum sa te duci sa ii ceri scuze surorii tale

Și asa a trebuit sa ma duc la sora mea cea enervanta... Ema

- surioara..

- te rog nu vr sa vorbesc cu tine...

- iartă ma te rog, am vrut sa ți fac o farsa... Uite îți dau cadoul meu... Sunt sigura ca te vei bucura de el... Cum ar fi trebuit sa o fac eu...

- mulțumesc! Chiar îl merit!

- sunt sigura...

Și asa m am dus eu în camera mea supărată ca nu am niciun cadou în timp ce familia mea se distra, manca iar eu stăteam și citeam cu lacrimi în ochi deoarece eu nu am avut parte de un Crăciun bun.. Și întra bunicul meu în camera

- ce faci tataie?

- bine... Tataie nu am dispoziție sa vorbesc te rog..

- nu mai plânge fata lu tataie, ti a luat tataie un cadou

- ce cadou?

- mama ta nu va fi deacord sa nu ii spui

- sigur...

- bine, tataia ți a luat o pijama și niște papuci cu tematica de Crăciun și multe dulciuri, ascunde el prin camera

- mulțumesc bunicule..