RO Study
👤
Dd3889075
Dd3889075
19-03-2022
Matematică
a fost răspuns
Dau 50 de puncte !!!!
Răspuns :
HDCDAN
HDCDAN
19-03-2022
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Citeşte Textul: Cea Mai Bună Mamă, De Natasa Galche - Mama Mea Este Cea Mai Bună Din Lume! A Strigat Ursuletul. Ea Este Cea mai Puternică! mot. Nu Este Adevărat
Privește Desenul De Mai Jos Știind Că Distanța Dintre Casă Și Școală Este De Trei Ori Mai Mică Decât Cea De La Școală La Pomi Calculează Ce Distanță Este Între
1. Distanţa București-Arad Este De 560 Km. Distanţa Pe Hartă Este De 5,6 Cm. A) Determinaţi Scara HărțiiS= Distanţa Din Desen/distanta Din Teren=........
5. Extrage Din Text: A Două Adjective B. Două Interjectii: C. Două Adverbe: Intactics
2. Calculaţi: {150-5-[182:7+(324:2:6:9+39-3):57}:7.
2. În Figura Alăturată Este Reprezentat Triunghiul ABC. Punctul L Este Centrul Cercului Înscris În Triunghiul ABC. Dacă Unghiul M( +ABI) = 30°, Atunci Măsura Un
Va Rog Să Mă Ajuțati La Acest Exercițiu
Un Drepthungi Are Lungimea De Doua Ori Mai Mare Decat Latimea. Aflati Aria Drepthungilui Daca Perimetrul Lui Este Egal Cu 18 Cm
1. Vârsta Buclucaşă Unchiul Îşi Întreabă Într-o Zi Nepotul: - Câți Ani Ai, Andrei? Şugubăţ, Acesta Răspunde: - Dacă Adun Vârsta Mea Cu 48, Iar Rezultatul Îl Imp
Dau Coroana Va Rog Ajutati-ma