RO Study
👤
Tomatelu
Tomatelu
19-03-2022
Matematică
a fost răspuns
Am nevoie de ex 2
Ofer coroana și puncte
Răspuns :
Dacianaszilagyi
Dacianaszilagyi
19-03-2022
Răspuns:
a ) printr-o fracție
verde
25 supra 100
galben
50 supra 100
b) printr-un procent
verde
25 %
galben
50 %
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Formulele De Structură Ale Următoarelor Alchene: 3-metil-2-pentenă 2,2-dimetil-3-hexenă 3-etil-1-pentenă 2,3-dimetil-2-pentenă.
. . Subliniază Cu O Linie Substantivele Defective De Plural Şi Cu Două Linii Pe Cele Defective De Singular Din Enunțurile De Mai Jos. Am O Colegă De Școală Care
, Fie ABCDA'B'C'D' Un Paralelipiped Dreptunghic Iar Am!A'Dcu M€ A'D Demonstrați Că
21. Fie H Ortocentrul Triunghiului ABC Cu A = 120° Și C = 25°. Determină Măsurile Unghiurilor BAG, HBG, ECH, BHC, HAE Și FAC, Unde {E} = AC Intersectat Cu BH, {
Tata Taa 5. În Graficul Alăturat Sunt Reprezentate Rezultatele Obținute La Un Test De Elevii Clasei A VI-a A. A) Care Este Numărul De Elevi Ai Clasei A VI-a A?
Analizați Cuvântul "Prea Mult"
O Bilă De Sticlă De 10 G Are Densitatea 2,5 G/cm3. Volumul Bilei, Este De ○ 7,5 Cm3 ○ 4,0 Cm3 * Un Punct ○ 25 Cm3 ○ 5,0 Cm3
Care Cuvinte Din Următoarea Strofă Sunt Moștenite Din Latină : “La Geamul Tău Ce Strălucea Privii Atât Te Des ; O Lume Toată-nțelegea Tu Nu M-ai Înțeles.”
Articolul 1 Colorează Norii În Care Sunt Scrise Substantive Nearticulate. Fes Gheață Bulgărele Pe Strada Mea Limba Rom Țurțure O Sa Ger Iarnă Patinoar Un Schior
Am O Întrebare,cine Merge Mai Departe La Olimpiada De Franceza Faza Națională, Ce Punctaj Trebuie Sa Ai.?