RO Study
👤
Miruna22385
Miruna22385
18-03-2022
Engleza
a fost răspuns
Help pls la punctul 3
Răspuns :
Andeiutzu
Andeiutzu
18-03-2022
Răspuns:
Sincet
Explicație:
Este cam singura varianta care ar putea fi
Answer Link
MissMiko
MissMiko
18-03-2022
Este insect, sper ca te am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezultatul Calculului 101/90:[1+1/9+1/90] Este Egal Cu.......
1.Daca Raportul Lungimilor Laturilor A Doua Patrate Este 2/7, Atunci Raportul Ariilor Lor Este.... Dau Coroana La Primul Raspuns! Va Rog Repede!!!!!!!!!!!
#666 NrPrime Cerința Se Dă O Matrice Cu N Linii Și M Coloane Și Elemente Numere Naturale. Să Se Determine Câte Dintre Elementele Situate Pe Linii Cu Indici Par
Mama Si Fiica Au Impreuna 45 De Ani.Daca Varsta Fiicei Este O Patrime Din Varsta Mamei,atunci Aflati Ce Varsta Are Fiecare
Care Sunt Numerele De 3 Cifre Care Se Pot Forma Cu Cifrele:0;8;5;7 Si Au Cel Putin Doua Cifre Diferite
Intr-un Parc De Distractii Doua Bilete De Intrare La Rollercoaster Si Trei Bilete La Ciocan Costa 105 Lei. Daca Ne-am Urca De Opt Ori Pe Rollercoaster Si De Dou
Precizează Fuctia Sintactica A Cuvintelor Subliniate, Mentionand Partea De Vorbire Prin Care Se Exprima : In 1880 , La Paris, Dumitru Vasescu Construiește Primu
Buna Seara Va Rog Sa Mi Spuneti De Ce Si Cum 1000;4=250 . Niciodata Nam Inteles Problema Acesta
La Un Cinematograf Cu O Capacitate De 500 De Locuri S-au Vandut Dimineață 100 De Bilete,la Pranz Jumatate Din Nr.celor Vandute Dimineață,iar Dupa-amiaza Cu 150
7 Supra 3 = X Supra 24 , Cat Este X ?