RO Study
👤
Sabinchen
Sabinchen
03-06-2015
Limba română
a fost răspuns
cuvinte cu ce la mijloc?
Răspuns :
Аноним
Аноним
03-06-2015
Cucerire.
..........
..........
Answer Link
Tomastefan21
Tomastefan21
03-06-2015
cercei si cam atat stiu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3. Să Se Afle Al Doilea Termen Al Raportului, Dacă Primul Termen Este: A) 20,4 Și Valoarea Raportului Este 5,1; B) C.m.m.m.c. Al Numerelor 6, 8 Și 15 Iar Valoar
Să Se Determine Funcţia F :→ Ştiind Că Graficul Său Şi Graficul Funcţiei G :→ , G(x) = −3x + 3 sunt Simetrice Faţă De Dreapta X =1 UNDE SUNT PATRATELE ESTE R
4 Completați Piramida Aritmetică Ştiind Că Valoa- Rea Unei Cărămizi Este Egală Cu Suma Cărămizilor Pe Care Se Sprijină. 1079 2345 (2345 -2038 465
Masirile Unghiurilor A,B,C Ale Triunghiului ABC Sunt,in Aceasta Oridine, Termeni Consecutivi Ai Unei Progresii Aritmetice. Demonstrati Ca Masura Unghiului B Est
Cine Imi Poate Face Propoziti In Engleze Cat De At Complexe Cu Pronumele Posesiv Ex : This Is Tablet The White Tablet Is P.S. Vrau Si Cu Toate 7
10 Divide 5? URGENT!!!!!!
Repede, Va Rog!!! Am Nevoie De Ajutor. Dau Coroana Si 5 Stele
Mimi Știe Să Facă Yoga Însă Nu Se Descurcă Să Folosească Semnele De Punctuație Explică-i De Ce Sa Folosit Semnul Întrebării În Primul Enunț Din Text De Ce Exist
1 Colorează Conform Indicaţiilor: Cu Roşu Baloanele Pe Care Sunt Scrise Numere Care Se Împart Exact Și La 4, Și La 6. Cu Galben Baloanele Care Se Împart Exact N
6. Arătaţi Că Numărul 9:(5+10+15+...+200):41 Este Pătrat Perfect