Răspuns :
Prietenul fluturilor
Intr-o zi de primavara ma plimbam pe strada. Un fluture se uita la mine ca si cum mi-ar face cu mana iar eu cand m-am apropriat de el ca prin minune nu s-a speriat si a inceput sa vorbeasca cu mine. Noi ne-am prieteni imediat. In fiecare zii ii spuneam mamei mele ca merg sa ma joc cu prietenii cand eu defapt mergeam sa ma joc cu fluturele. In aceea zii am vazut ca el era prietenul tuturor fluturilor din aceea curte. Ne jucam cu toti. Eu incercam sa ii prind iar ei fugeau de mine. Toata vara a fost frumos dar la venirea iernii fluturii au trebuit sa plece. Mia fost foarte dor de ei
Coroana?
Explicație:
Prietenul fluturilor
Mă plimbam și eu o data prin parc, de m-am pomenit cu zeci de fluturi care m-au luat la rost.
-Incotro băiețel frumușel? spuse în cor cei 100 de fluturi pe care ii număram.
-Uite, ici-colo, merg și eu pe und-apuc.
Nush cum m-am lăsat de drumul meu, de m-am alăturat fluturașilor, toți frumoși, din cale-afara de frumoși. Mergem cât mergem, poate chiar trei ceasuri de m-apuca toate nădușelile. Încă câteva minute și am ajuns la locul fluturilor.
Aici era o câmpie care era plină de flori: roșii, verzi, albastre, roz și tot așa până la ultima culoare. Mă miram de aceasta feerie încântătoare. M-au întrebat dacă as vrea sa fiu încoronat „Prietenul fluturilor”.
«Ce as avea de pierdut? cândesc eu la repezeală». Am acceptat, n-am nimic de pierdut. Mă miră faptul că m-au ales pe mine.
Am stat acolo, ca aliat al fluturilor și paznicul lor ca sa nu-i atace nimeni. A fost o zi, o zi interesantă de n-am mai văzut o data pe lume una că asta.
Și uitea-șa s-a terminat și povestea asta, oameni dragi!
Sper că ți-am fost de folos!!
✧◝(⁰▿⁰)◜✧✧◝(⁰▿⁰)◜✧