RO Study
👤
Iustinavasilcov20
Iustinavasilcov20
17-03-2022
Studii sociale
a fost răspuns
ce visuri aveți voi?
Răspuns :
Larisatacu2
Larisatacu2
17-03-2022
vreau sa imi
Intalnesc
idolul
Answer Link
Tania2250
Tania2250
17-03-2022
Îmi doresc sa pot călătorii prin toată lumea.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Demonstrati Ca Numarul 1234567891011 Nu Este Patrat Perfect.Cu Ultima Cifra Nu Pot Demonstra ... Prin Ce Modalitate Pot Demonstra?
In Doi Saci Sunt 117 Kg Faina.dupa Ce Sau Consumat Din Primul 26 Kg Iar Din Al Doilea47,in Primul A Ramas O Cantitate De 3ori Mai Mare Decat In Al Doilea.cate K
Am O Problema Si Cateva Exerciti. Bunica A Impartit Celor Trei Nepoti Ai Sai 90lei.Sabina A Primit De 3ori Mai Mult Decat Costi Iar Darius De 5 Ori Mai Mult De
Intr-un Cos Se Afla Un Nr De Mere .daca Sar Pune Inca Atatea ,inca Jumatate Si Inca Un Sfert Din Cate Sunt,ar Fi 110 Mere.cate Mere Sunt In Cos?
Se De Textul: Era-ntr-o Dimineata De Vara. Marea Si-ntindea Nesfarsita-i Albastrime, Soarele Se Ridica Incet In Seninatatea Adanc-albastra A Cerului, Florile Se
Pentru A Nu Uita Codul PIN Al Telefonului Mobil , Paul L-a Ales In Felul Urmator a) Este Format Din Patru Cifre , Scrise In Ordine Desrescatoareb) Fiecare Cifra
Cine Imi Da Si Mie Un Comentariu In Care Sa Adaugati Si EPITETE Poezia Tunetul De Vasile Alecsandri
Care Este Valoarea Morfologica A Cuvintelor "o" Din Propozitia "(O) Viata Intreaga (o) Stiusem La..."
Cum Se Scrie Un Plan De Afaceri?
Punctele A Si C Sunt In Acelasi Semiplan Fata De (BD) Astfel Incat (AB) = (CD) Si (AD) = (CB).Aratati Ca Unghiul BAD = BCD