RO Study
👤
Razvan1805
Razvan1805
03-06-2015
Matematică
a fost răspuns
calculeaza in doua moduri (4x2+4x1+4x3)
Răspuns :
Molnardenis
Molnardenis
03-06-2015
(4x2+4x1+4x3)=(8+4+12)=24 (4x2+4x1+4x3)=4x(2+1+3)=4x6=24
Answer Link
Simoik
Simoik
03-06-2015
pai, (8+4+12)=24
pe al doilea nu-l stiu
\
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Construiti Propozitii Cu Urmatoarele Predicate Verbale Are S-au Jucat Vei Auzi Stiam Ascultam
Calcuceaza Distanta In Km,pe Linie Dreapta De La Orasulcaracas Pina La Or.lima,utilizind Scara Hartii))va Rogg Mult Ajutatima!! Dau Shi Coronita,,,,
Un Desen Cu Un Portret Reusit ,facut De Voi.
Spuneti In Engleza: Ce Culori Au Lalelele Din Imagine? Lalelele Din Imagine Sunt Rosii Si Galbene.
Buna!! Am Si Eu Nevoie De Ajutor!!! Dau Coroana La Cine Ma Ajuta !! vreau Sa Stiu -cand Se Foloseste: Can Could Be Able To -cand Se Folosesc : Who Where Which
Trebuie Sa Alcatuiesc Un Scurt Text Cu Titlul La Circ.folositi In Enunturi Subiecte Multiple Exprimate : prin Substantive Si Pronume Personale
Scrieți Un Mesaj Cu Privire La :" Un Copil Cu Dezabilități "…...………(puteți Să Scrieți Motouri,citate,cuvinte Înțelepte). Văăăăăăă Rog Frumos!!!!!!!
Explica Rolul Virgulei In Ultimele Doua Propozitii Din Primul Enunt Al Textului: ”Ei Bine,pe Vremea Aceea Exista Pe Acolo Un Targ In Fiecare Sambata,iar Hotoman
Care Este Numele Popular Al Elementului Denumit Stiintific Oxid De Carbon?Repede
Scrieti O Compunere De 10 Randuri Dupa Inceputul Dat Si Cu Ajutorul Planului De Idei. Modelul:Soarele Isi Face Loc Printre Norii Cenusii.El Trimite Cateva Raze