Răspuns :
Răspuns:
jucăușul fluturaș
micuțul fluturaș auriu roiește în jurul florilor, la cât de neastâmpărat este se ivește de o petală. cade jos și se ridica ca o lighioană. după sosiră mama lui dintr-un cuib de unde nu-l văzui cu ochiul liber și ii spune că nu sta locului nici cât ea are grija de ceilalți copii ai ei și îl luă acasă. 2 secunde de neatenție și el zburda iarăși pe alte petale de flori.mama sa se uita la el și în gândul ei zicea ca fluturașul este la fel ca tată-so, la fel de activ, neascultător și mereu și mereu numai el are dreptate, nimeni altcineva decât el. de data asta mama fluturașului jucăuș se duce cu o severitate la el și ii spuse ca dacă o singura dacă mai fuge de lângă casa nu va mai primi polen 3 zile la rând. fluturașul fiind mic nu a înțeles ce a zis și din nou și din nou și iarăși a plecat, de data asta cu albinele cele rele. când a văzut ce intenții au a început sa plângă dar pana la urma nu s a lăsat și le a terorizat până când se temeau de fluture. când ajunge acasă, mama sa a observat ca avea înțepături peste tot și și a dat seama ca inamicele lui adică albinele, au făcut asa ceva.
și a învățat lecția și din "jucăușul fluturaș" a devenit "cumintele fluturaș".
sper ca e ok! Succes!
Jucăuşul fluturaş
Într-o zi am întâlnit un fluturaş foarte frumos,dar care era trist.
El era alb cu pete roşii.Era foarte jucăuş si părea că vrea să se joace.Eu l-am întrebat dacă vrea să se joaca,iar el mi-a spus că ar vrea doar că nimeni nu vrea să se joace cu el deoarece este prea mic.Mi s-a făcut milă de bietul fluturaş şi m-am jucat cu el.
Nu contează cât de mic eşti!
Sper că te-am ajutat!!!!