RO Study
👤
Branlyony
Branlyony
16-03-2022
Limba română
a fost răspuns
Dau coroana!
Răspunsului corect!
Răspuns :
Gogumiruna1
Gogumiruna1
16-03-2022
Explicație:
dă și tu textul
cjccjcjcjccjccjcjc
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ex 5 Si 8 Ajutor Va Rog
Rezolvati: a)Determinati Numarul Natural N Stiind Ca :8^n+3=512 b)Determinati Numarul Natural N Stiind Ca:4^n+4^n+1=20 VA ROG!!
Completeaza Tabelul De Mai Jus Cu Informatiile Gramaticale Ale Cuvintelor Sublinitate In Text. Cuvinte: unui Pod - "In Linistea Unui Pod Cu Vechituri Se Putea T
Imi Puteti Spune Trei Asemnari Si Trei Deosebiri Intre Cartea ,,Charlie Si Fabrica De Ciocolata ,, Si Filmul ,,Charlie Si Fabrica De Ciocolata,,! Si Sa Zic Ca
Scrieti Fractiile Supraunitare In Care Numaratorul Si Numitorul Sunt Patrate Perfecte De Doua Cifre
Ajutatima Va Rog!!!.Dau 20 DE PUNCTE +Coroana Am Nevoie De Un Eseu In Engleza,,de Descris O Regiune/loc Fara Sa Spui Cum Se Numeste(15 Propozitii,undeva O Pagi
Ce Este ATRIBUTUL EXPRIMAT PRIN PRONUME?Se Poate Niste Exemple Si O Definitie Sa Inteleg?Multumesc!
Adi Are De Curit 3 Carti Cu 36,45,respectivement 75 De Pagini ,in 3 Luni .Prietenul Lui,Titu ,are De Citit Tot 3 Carti Cu 48,32,respectivement 70 De Pagini Tot
Literatura Este Painea Zilnica A Unui Neam. Сe Vrea Sa Ne Spuna Acest Proverb
Acatuiti Un Eseu De O Pagina Cu Tema Imi Iubesc Limba Ca Pe Proprii Mei Parinti. VA ROG FRUMOS !!!