Răspuns :
Pai de exemplu ai putea scrie despre o proafesoqra pe care tu o admiri foarte mult cum ar fii Doamna mea profesoara de limba si literatura romana este pentru mine o profesoral extraordinara..........si apoi continui tu spunând cat de mult o apreciezi de ce o apreciezi si ii spui calitățile si de ce o admiri pe ea mai mult aici poți spune ca o admiri mai mult pt. ca este foarte intelegatoare si când nu înțeleg ceva ma ajuta nu se uita urat sau ma cearta! SPER CA TE.AM AJUTAT !!
Doamna profesoara dumneavoastra sunteti dragut si foarte frumoasa.Va purtati calm cu noi si pentru acest lucru noi va respectam. Nici un profesor sau profesoara nu este mai buna ca dumneavoastra , spera sa ramaneti in aceasta scoala, sa nu plecati. Mai sunt in scoala niste profesoare bune dar nu ca dumneavoastra .Noi cand o sa plecam din scoala o sa ne fie foarte greu ca neam obisnuit cu dumneavoastra si cu ceilanti profesori , sper ca sa nu ne despartim asa de repede. Poate ramanem tot in acelasi stadium cu suntem acum . Tot daca ne despartim sa nu fiti suparata pe noi si ne iubiti la fel de mult , deoarece si ceilanti colegi ai mei va iubeste foarte mult .Vi iubim foarte mult , la revedere.