RO Study
👤
Maryana2467
Maryana2467
16-03-2022
Matematică
a fost răspuns
Indoitul numărului 36.
Răspuns :
Biancabota2010
Biancabota2010
16-03-2022
Indoitul numărului 36 este 72
Answer Link
Emma3996
Emma3996
16-03-2022
Indoitul numărului 36 =
36•2=72
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
IRINA VREA SA CITEASCA O CARTE CARE ARE 210 PAGINI . EA SI-A PROPUS SA CITEASCA ACEASTA CARTE TIMP DE O SAPTAMANA , CITIND ZILNIC 25 DE PAGINI . ESTIMATI DACA I
Scrie Un Eseu Despre Raporturile Romano-ruse In Perioada 1821-1878 Va Rog Sa Ma Ajutati Imi Trebuie Pt. Luni . De Preferat Sa Fie Mai Lung Sa Imi Incapa Pe O C
O Familie Este Formata Din Tata,mama Si Copil.In Prezent,suma Varstelor Lor Este 68 ,iar Cu 7 Ani In Urma Acesta Era De 47 De Ani.a) Care Va Fi Suma Membrilor F
1.Analizati Pronumele Posesive : A.I-am Invitat Pe Ai Tai La Masa.b.Discutiile Despre Ai Sai Il Ajuta Intotdeauna.c.Ale Noastre Sunt Capabile De Fapte Marete.d.
Construieste O Fraza In Care Sa Existe Doua Propozitii Coordonate Prin Juxtapunere.
Stabileste Val. Morfologica , Funct. Sint Si Cazul Cuvintelor Subliniate.Vorbele lui m-au Suparat.Pe Dansii i-am Cunoscut La MareFratele Meu Este acela.Roadele
Salut Lume!Am O Interbare (Clasa 8) La Functii:Am Facut: F(x)=2x-6Am Facut Si Reprezentarea Grafica A Functieidar Nu Am Stiut Asta: Determinati Nr Real M Pt Pun
Construieste O Fraza In Care Sa Existe Doua Propozitii Coordonate Prin Juxtapunere.
Aratati Ca 2 ≤ Ab/5 ≤ Abc/50, Pentru Orice Abc Numar Natural. Ab=nr, Abc=nr.
Comparati Clima A Doua Tari Din Europa.