RO Study
👤
Vvasea507
Vvasea507
16-03-2022
Fizică
a fost răspuns
In centrul atomului se afla.
Răspuns :
Jjbfhx
Jjbfhx
16-03-2022
In nucleu: protoni si neutroni
In invelisul electronic: electroni
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Folosind Cuvintele .volatil,tutunul,gripa Si Odorant. Formuleaza 2 Propozitii Adevarate Si 2 False Si Pe Cele False Modificale Partial Astfel Incat Sa Fie Adeva
Eu Am De Doua Ori Varsta Pe Care O Aveai Tu Cand Eu Eram De Varsta Pe Care O Ai Tu Acum. Cand Tu Vei Fi De Varsta Pe Care O Am Eu , Vom Avea Impreuna 36 De Ani
Se Pot Pune Semne + Si - Intre Numerele De Mai Jos Astfel Afirmatia Sa Fie Adevarata ? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10=0
Determinati Toate Numerele De Forma 3xy Divizibile Cu 5 Unde X Diferit De Y Si X Cifra Para .Care Din Ele Se Divid Cu 2 ?Dar Cu 10?
Determinati Toate Nr De 3 Cifre Care Impartite La 315 Dau Restul 37. Dau Coronita!!
Trei Prieteni Au Un Numar De Bile Colorate . Primul Are De 5 Ori Mai Multe De Cat Al Doilea , Iar Al Treile Cu 5 Mai Multe Decat Al Doilea , Adica 14 . Cate Bi
Fie Unghiurile AOB Și BOC Adiacente Complementare, Iar Diferența Masurilor Lor Este 59°. Aflați Masurile Unghiurilor.
Am Nevoie URGENTA De Ajutor: Figurile De Stil De La Poezia Freamat De Codru Si Imaginile Artistice Multumesc!
Suma A Trei Nr Este 3920 Primul Este De 4 Ori Mai Mare Decat Al Doilea Iar Al Treilea Cat Diferenta Dintre Primul Si Al Doilea
La Cercul De Pictura Erau Inscrisi 1085 De Copii. Cati Copii Sa-u Inscris Daca Acum Sunt 1312 Copii?