RO Study
👤
Lupascuirina818
Lupascuirina818
16-03-2022
Limba română
a fost răspuns
de ce este cuvantul viu
Răspuns :
Hsgsjsgshsh
Hsgsjsgshsh
16-03-2022
cuvantul viu determina ca cineva e in viata si acel animal/om traieste
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Mama Cumpara 5 Pui A 9 Lei Bucata, 2 Pachete De Unt A 5 Lei Bucata Si 9 Piini A 1 Leu Bucata .Ce Suma A Platit Pentru Produsele Cumparate ? 2 Gaseste Un Numa
Write A Letter Of Apology To Your Friend Who Lent You Some Money . Apologise For Not Returning It On TimeDeci Am Nevoiede O Scrisoare Catre Un Prieten Caruia Sa
M-am Gandit La Un Numar .l-am Marit De 10 Ori,iarmarul Obtinut L-am Micsorat De 5 Ori Si Am Obtinut 112.la Ce Numar M-am Gandit Gandit? Rezolva Problema Prin Me
Am Nevoie Urgent De Rezumatul ,,la Cirese,, De Ion Creanga
Sunt In Clasa A 3 A ,va Rog Frumos Am De Povestitvo Intamplare Cand Am Fost Curajos Si Cand Am Fost Fricos .
Intr-o Gospodarie Sunt 340 Pasari.Dintre Acestea 1 Pe 4 Sunt Curci, 3 Pe 5 Din Rest Sunt Gaini,iar Restul Sunt Rate.Cate Rate Sunt In Gospodarie?
Ecris Au Conditionnel Present : Elle (Prendre)un Cafe Nous (Devoir ) Partir A Temps Avec Des <> On (mettre) Paris En Bouteille Tu (voir ) Des Paysages I
Cantitatea De 1670 Paini A Fost Vanduta La Un Magazin Astfel: In Prima Zi Cu 115 Mai Putine Paini Decat A Doua Zi, Iar A Treia Cu 155 Paini Mai Putinedecat In P
E URGENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AFLATI X DIN:a) 5/8(x-3)+4x = 37x-7/8 - 1(nu Este 7 Ssupra 8-1,este Fractia 7 Pe 8,si In Continuare -1)b) 1/3{1/3[1/3(1/3 X+
Completeaza Casetele Cu Numere Potrivite Pentru A Obtine Propozitii Adevarate;30 : 6 = ? : 7 42 : ? = 49 : 7 3 X ? : 2 = 36 : 6 42 : 7 = ? : 6