RO Study
👤
Alexandra200073
Alexandra200073
15-03-2022
Matematică
a fost răspuns
ctg(3x)=ctg(2x)
Cum o rezolv?
Răspuns :
Baditamiriamnicoleta
Baditamiriamnicoleta
15-03-2022
Răspuns:
Sa știi că nu știu dacă am făcut-o bine,dar am incercat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Lungimea Unui Dreptunghi Este Cu 3 Cm Mai Mare Decat Latimea Lui. Perimetrul Dreptunghiului Este De 22 Cm. Aflati Lungimea Dreptunghiului.
Din Numarul Natural Format Cu 9 Unitati 8 Zeci Si 9 Sute Si O Mie Scade Pe Rand Cel Mai Mare Si Cel Mai Mic Numar Impar De Trei Cifre Cu Unitatile 7 Si Dublul N
Comparatie Intre Praslea Si Harap-Alb. As Vrea Mai Multe Comparati,multumesc .
Aratati Ca Numerele 10 La Puterea 2016 -7 Se Divide Cu 3
S-au Supus Analizei Elementale 0,2 Moli Dintr-o Substanta Organica, A Si S-au Obtinut 2,24 L N2. Dioxidul De Carbon Obtinut A Fost Barbotat In 400mL Solutie De
In Urma Descompuneri Acidului Carbonic H2CO3 Se Obtin 72g Apa.Sa Se Calculeze In Grame Si In Moli Cantitatea De Dioxid De Carbon CO2 Rezultata Si Cantitatea De
Care Este Tema Din Textul Fior De Nicolae Labis? Va Rog!!!
Realizati 3 Strofe In Care Sa Folositi Ca Rima Cuv,prima Strofa Sa Fie Cu Cuv Casa,masa,floare,soare.a Doua Strofa Cu Cuv ,mare,zare,soare,floare, Iar A trea St
Construiti Punctul N Mare Mijlocul Segmentului de Pt A =de=6cm de =10 Cm de =9 Cm acord 15 Puncte
Imi Puteti Spune Care Sunt Cuvintele Lexicale Din Cap : Capabil, Capac,capșororb : Orbeala , Orbește , A Orbi , Orbital , Orbita Masă : Mascare , Măsuță , Mesc