RO Study
👤
Anonim
Anonim
15-03-2022
Matematică
a fost răspuns
vă rog rezolvați orice punct puteți,am nevoie:(
Răspuns :
Cosminc089
Cosminc089
15-03-2022
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Ti-am atasat poza, succes
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Completeaza Spatiile Punctate:1)Semidreapta Cu Originea In Varful Unghiului Si Care Formeaza Cu Laturile Sale 2 Unghiuri Congruente Se Numeste....2)Laturia Care
Pretul Unui Obiect Este De 1000 Lei.Determinati Pretul Obiectului Dupa O Ieftinire Cu 10 %.
Va Rog Ma Ajutati Si Pe Mine As Dori Sa Stiu Cum Se Rezolva problema O Societate Agricola Are Un Teren Cu Suprafata De 10 Intregi Si 6/25 Ha Pe Care Cultiva
Marind De 3 Ori Lungimea Unui Dreptunghi Si De 4 ori Latimea Lui,obtinem Un Patrat Al Carui perimetru Este 192 Cm.Aflati Dimensiunile Dreptunghiului Initial Si
[(2^3)^5+25^3-7^35:7^20]:(2^15-7^15+5^6)·3^36
Cat Este E La Puterea - Infinit ?
Două Bare De Dimensiuni Identice, Dar Din Materiale Diferite, Sunt Acţionate Axial De Aceeaşi Forţă. Dacă raportul Alungirilor Produse De Forţe Este Δl1/Δl2=3 ,
Completeaza Spatiile Punctate:1)Semidreapta Cu Originea In Varful Unghiului Si Care Formeaza Cu Laturile Sale 2 Unghiuri Congruente Se Numeste....2)Laturia Care
Un Elev A Rezolvat 8 Probleme, Iar Altul A Rezolvat 10 Probleme.Cat La Suta Din Numarul Problemelor Rezolvate De Cel De-al Doilea Elev Reprezinta Nr De Probleme
Si Mai Am O Intrebare Fie O Cladire In Constructie A Carei Inaltime Si O Banda Rulanta De Lungime 20 M. Banda Rulanta Este Fixata Cu Un Capat Pe Pamant, Ia