RO Study
👤
MRI7000
MRI7000
15-03-2022
Limba română
a fost răspuns
vaaaaaaaaaaaaaaa rog ajutați-mă
Răspuns :
Atlarsergiu
Atlarsergiu
15-03-2022
-Aceeasi este făcută din nou.
-Casa aceasta este frumoasa.
-Mâncarea aceasta are miros fantastic.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Z=29 (cupru) Are Pozitia 4 In Sistemul Periodic (p=4), Intrebarea Este. Cum Gasesc Pozitia? Gen Care In Poza, Sau?
Cercetati Acasa Termometrul Pentru Masurarea Temperaturii Corpului Uman.Ce Temperaturi Arata Pe El :pozitive Sau Negative ?Argumentati. Va Rog
Ajutati-ma Este Un Exercitiu De Clasa A IV-a Este Pentru Sora Mea!! Formulati Cate Doua Propozitii In Care Cuvintele Gradina Si Leu Sa Aiba Alte Sensuri
41 La Puterea6÷41 La Puterea6+53la Puterea7÷53 La Puterea6+11×[6 La Puterea66÷6la Puterea11÷6la Puterea54-2la Puterea145÷2 La Puterea24]
URGENT FOARTE REPEDE VA ROG Acest Exercițiu P.S.Dau Coroana,ma Abonez La El,îl Ajut La O Intrebare Daca Raspunde Corect.Dar Cine Raspunde Doar Pentru Puncte Îi
Va Rog Ajutati-ma Cu Acest Exercitiu Pentru Ca Nu.l Inteleg .Este Urgent Maine Imi Trebuie Dau Coroana !!!
Imi Poate Explica Si Mie Cineva Cum Putem Demonstra Ca De Exemplu Este Dreptunghi Cum Procedam Am Fost Si La Pregatire Si Degeaba Tot Nu Ințeleg
CARE E INTRUSUL DIN CAMPUL LEXICAL ? PLZ RAPID CORABIE, NAVOD, ORAS, PESCAR, PESTE, PORT
Explica Antelesul Titlului Cartii
Explicați Cum Sau Format Următoarele Cuvinte : Albastru- Închis , De La , Fiecare , Marea Neagră , Ciuboțica Cucului , Treizeci , Untdelemn , Gura - Leului ,